itjobb.se

logga

Backend-utvecklare med passion för hantverket!

Ansök nu

Backend-utvecklare med passion för hantverket!

På Epinova hjälper vi kunder att bygga webbplatser med bra användargränssnitt, stabila integrationer och god struktur.

Vi tror på att jobba med ny teknologi och är både vana att bygga nya lösningar med vår teknologistack samt att hantera och om möjligt uppgradera äldre lösningar för att på så sätt göra dom mer snabbrörliga till förändringar.

Som backend-utvecklare på Epinova bör du ha bra koll på vad Optimizely/Episerver är – men också det underliggande ramverket Asp.Net och speciellt då Asp.Net MVC. Har du erfarenhet av att jobba med .Net Core är det ett stort plus.

Du är van att ta och göra dynamiska MVC vyer med HTML från en frontend-utvecklare – eller så gör du till och med dessa själv utifrån en design.

Du har en övergripande förståelse av principer som SOLID och DRY – och även om du kanske inte alltid har möjlighet att enhetstesta allt – så har du en förståelse för dessa principer och värdet av enhetstester.

Du är van att jobba agilt och gillar att jobba i team, inhouse eller hos kund. Hos oss får du jobba nära kunderna och delta i workshops och livekod-sessioner med kund och kollegor. Du gillar att lära dig nya saker och vill gärna bidra själv med dina insikter och idéer. Hos oss är det också viktigt att ha ett eget driv och att inte vänta på att få saker i knät. Vi är måna om vår kultur och har en fin sammanhållning, vi hjälper varann och vi älskar att hjälpa våra kunder! :) 

Tveka inte att ta kontakt!

Låter det intressant och roligt och något för dig? 
Tveka inte att höra av dig! Vi bjuder gärna på en (virtuell) fika och berättar mer hur det är att jobba hos oss du kan berätta vem du är och vad du brinner för. 

Ytterligare information

  • Remote status

    Flexible remote

 

Dela detta jobb

logga
Backend-utvecklare med passion för hantverket!

Epinova AB