itjobb.se

Backend utvecklare till Applicon!

Vill du vara med och skapa framtidens bank- och finanslösningar? Bli en Appliconare! Vi söker efter en backend-utvecklare med erfarenhet av bank, som brinner för affären, vill skapa värde för oss och våra bank-kunder samt är en riktig team player!

ROLLEN!

Som backend-utvecklare på Applicon ingår du i ett team tillsammans med engagerade och kompetenta medarbetare som jobbar med både nyutveckling och förvaltning av vår banklösning. Vår banklösning har SAP som grund och dina kollegor består av såväl utvecklare, applikationsspecialister, integrationsexperter och testare.  

Som backend utvecklare inom SAP kommer du arbeta med bland annat open banking, ABAP objects, Enhancements, User Exits, BAPI, BADI, Smartforms, HANA views, CDS views, performance tuning och Fiori.

Vi arbetar med konstant utveckling av våra produkter/lösningar och våra kunders verksamhet. Rollen innebär således ett nära samarbete med kunden, verksamheten och kollegorna på Applicon.

VEM SÖKER VI?

  • Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av systemutveckling från bankvärlden.

  • Du har erfarenhet från kanske C++, Cobol eller möjligen .NET, dock är det mindre viktigt vilket språk du använt. Fokus ligger på problemlösning, systemutveckling och våra bankkunder.

  • Du vill lära dig SAP och programmeringsspråket ABAP

  • Erfarenhet av att arbeta med Scrum, Kanban eller motsvarande agil utvecklingsmetod

  • Du älskar att utveckla och du drivs av att leverera värde till Applicon och våra kunder.

  • Du är en sann lagspelare som trivs i att arbeta tillsammans med kollegor.

  • Du tar ansvar, är prestigelös samtidigt som du nyfiken och aktivt söker efter ny kunskap.

  • Du har mycket god förmåga att kommunicera verbalt och skriftligt på svenska och engelska

  • Du har eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande kunskap

VAD MER?

För att känna sig hemma hos oss är det viktigt att du är prestigelös och gärna delar med dig av din kunskap, att du känner stort engagemang både i våra kunduppdrag och din egen utveckling och sist men definitivt inte minst: att du vill ha roligt på jobbet. För det har vi!

Applicon är ett fintechbolag som i 25 år har arbetat med ett stort antal banker och finansföretag Sverige och Norden. Vi har bred erfarenhet av bank-, finans- och affärsprocesser, förvaltning, systemutveckling, implementation av standardsystem samt anpassning av internationella banksystem.

 Vårt tekniska kunnande och vana att jobba nära verksamheten i kombination med djup branscherfarenhet har gjort oss till specialister på IT-tjänster inom bank- och finans. Vår största tillgång är våra drygt 50 kompetenta och engagerade medarbetare som skapar värde både inom företaget och för våra kunder genom innovativa digitala lösningar.

 Sedan 2006 ägs Applicon Sverige av Origo, en isländsk, börsnoterad koncern och ledande leverantör av tjänster och lösningar inom informationsteknologi.  Vi arbetar gemensamt med Origo i flera projekt och uppdrag.

Dela detta jobb

Backend utvecklare till Applicon!

Applicon