itjobb.se

logga

Backend-utvecklare till Renz i Jönköping

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2021-01-17

Ansök nu

Backend-utvecklare till Renz i Jönköping

Brinner du för utveckling och är sugen på en ny utmaning i ett internationellt och stabilt familjeföretag med produkter i framkant? Just nu behöver RENZ Sweden förstärkning till sitt sammansvetsade utvecklingsteam placerat i Jönköping!

Om tjänsten

RENZGROUP, som RENZ Sweden är en del av, är Europas ledande tillverkare av fastighets- och paketboxar samt brevlådor. RENZGROUP har idag närmare 800 anställda med kontor och fabriker placerade runt om i Europa. Kvalitet och utveckling är ledord och det som genomsyrar hela processen från utveckling till färdiga produkter. Produktportföljen sträcker sig från traditionella mekaniska boxar till uppkopplade intelligenta boxar med IoT-teknologi som utvecklas parallellt med den växande e-handeln.
RENZ Sweden R&D är idag ansvariga för att utveckla elektroniska lösningar för alla gruppens europeiska marknader. Detta inkluderar både de egna elektroniska produkterna samt en web-plattform. Utvecklingen sker i största mån kundnära för att skapa de bästa förutsättningarna för kunden och att alltid vara i framkant.

 

Arbetsbeskrivning

RENZ Sweden R&D är ett gäng där allas åsikter tas i beaktande och trivsel prioriteras högt. Dessutom sitter de i nya fräscha lokaler i Jönköping. Här erbjuds en tjänst med mycket intressanta och utvecklande arbetsuppgifter där du får vara en del av ett team som har hög kompetens inom olika områden. Med Europa som arbetsfält finns det möjlighet till internationella kontakter och möjlighet att pröva din kompetens inom flera områden.
Som backend-utvecklare arbetar du ofta med olika nya tekniker vilket kräver initiativkraft och att du är drivande. Du trivs att arbeta självständigt såväl som i ett utvecklingsteam där ni tillsammans antar utmaningar och kommer fram till de bästa lösningarna i våra kundprojekt. Dina personliga egenskaper värderas högt. Vi söker dig som är lösningsorienterad, metodisk och är ansvarstagande.

 

Vi söker dig som

Vi söker dig som har:
- Examen inom IT/data-relaterat område med fokus på mjukvara
- Minst 1-2 års erfarenhet av att arbeta med backend-utveckling
- Goda kunskaper i PHP och SQL
- Kunskap i att arbeta med versionshanteringssystem
- Grundläggande förståelse av att arbeta med SCRUM

Meriterande:
- JavaScript, Java och Erlang
- Node.js, Docker, MongoDB och RabbitMQ
- TestLink, GIT och Jira
- Arbetat med mjukvarutestning och automatiseringar

Du behärskar engelska på en professionell nivå.

Brinner du för backend-utveckling och vill jobba i spännande projekt? Vill du dessutom jobba i ett team där du uppmuntras att dela med dig av dina tankar och idéer?
Ta chansen att bli en del av RENZ Sweden utvecklingsteam!

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Backend-utvecklare till Renz i Jönköping

Montico AB