itjobb.se

Backendutvecklare

Vi på SOS Alarm är varje dag med och skapar ett tryggare Sverige. Vi larmar ut hjälpresurser vid olyckor och samhällskriser dygnet runt, årets alla dagar. Vi är ett värderingsstyrt bolag med en vision om ett tryggare Sverige för alla. Utöver det har vi även en central roll i samhällets krisberedskap. Vi är marknadsledande och verksamma inom såväl offentlig som privat marknad, med växande kommersiella tjänsteområden.  


I detta arbete spelar våra duktiga utvecklare på IT en mycket stor roll och just nu söker vi fler kollegor till SOS Alarm. Här kommer du få vara med i spännande projekt där dina kunskaper och färdigheter kommer öka svenska folkets säkerhet.    

Om rollen  

Som backendutvecklare hos oss kommer du tillhöra ett av våra agila backendteam. Vi utvecklar i Microsoftmiljö och arbetar främst med C#, .Net, .Net Core och Azure (Service Bus, Azure Functions, Azure API). 

I denna roll får du jobba tight med ditt team för att ta fram lösningar till våra produkter, allt ifrån drönartransporter av akutmedicin till digitala nyckelsystem för räddningstjänsten. Vi ser till att våra medarbetare får rätt information i rätt kanal och att operatörerna har de bästa verktygen och systemstöden som de behöver i sitt arbete.     

Vem är du?  

Du är en lagspelare som gillar problemlösning. Du har minst 3 års erfarenhet av arbete som utvecklare och från att ha jobbat med: 

  • C#/.Net/.Net Core 

  • Azure

Det är meriterande med bred kompetens inom systemutveckling och IT generellt. Exempelvis: Integrationer, REST API:er, SSO, säkerhet, Azure DevOps, enhetstester och IoT. 

Hos oss är våra värderingar, Professionella & Empatiska samt Ansvarstagande & Samverkande, något som genomsyrar hela kulturen på SOS Alarm och att du kan relatera till dessa är en förutsättning för att trivas hos oss!

 

  • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid    

  • Plats: Rådmansgatan 38, Stockholm    

  • Kontakt: elisabeth.strom@sosalarm.se 

Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via email. Vi gör löpande urval så  skicka in din ansökan redan idag! 

 

SOS Alarms genomför säkerhetsprövning med registerkontroll på sin personal enligt kraven ur säkerhetsskyddslag (2018:585). Även en kontroll enligt Lag (1974:191) om bevakningsföretag utförs och är aktiv under anställningsperioden. Drogtest utan anmärkning är en förutsättning för anställning. 

Ytterligare information

  • Distansarbete

    Tillfälligt distansarbete

Dela detta jobb

Backendutvecklare

SOS Alarm Sverige AB