itjobb.se

Backendutvecklare inom Drupal

Ansök nu

Backendutvecklare inom DrupalPå Digitalist jobbar vi i fasta team. Dina kollegor är dina vänner, mentorer och rådgivare. Vi drivs av att ha kul på jobbet och leverera den bästa lösningen till våra kunder. Vi drivs av våra fyra D – Discover, Design, Deliver, Drive. Vi finns på topp 15-listan på Sveriges bästa arbetsplatser hos Great Place to Work. Var med och hjälp våra spännande kunder i deras digitalisering!

Din roll är att tillsammans med teamet ta fram de bästa lösningarna, bygga på det smartaste sättet, anpassat efter kundens behov. Du kommer att ha förståelse för kundens affär och därför kunna hjälpa till att driva kunden framåt.

Vi jobbar främst med Drupal och Wordpress, så PHP är bra att ha i bagaget. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet, är nyfiken och självgående. Du kommer att jobba i ett team med andra utvecklare och en projektledare. Tillsammans kommer ni bygga webbplatser och verktyg för några av Sveriges mest kända företag.

“Under mina år på Digitalist har jag kunnat utvecklas och kunnat träda in i nya roller. Här finns ett förtroende för mig som anställd, och man litar på min kunskap, men jag hade aldrig fått den kunskap som jag har om inte andra anställda delat med sig av sin. Digitalist präglas av en öppenhet som jag inte mött på andra arbetsplatser." – Mikke Schirén, utvecklare/Black Magician

Din kunskap

Alla kan inte kunna allt, men nedan finner du språk verktyg och metoder som vi jobbar med. Ju fler du kan och behärskar, desto bättre, resten kan man lära sig på vägen. Du bör ha kunskaper inom webb, PHP, systemutveckling, arkitektur, API:er och agil utveckling. Du bör som person gilla att driva på, tänka stort och smått, vara ödmjuk och ha kundens bästa för ögonen.

Vi ser att du har flera års erfarenhet av:
● Drupal och/eller Wordpress
● Git, Linux, Apache, MySQL, PHP och Javascript
● Erfarenhet av användargränssnitt (HTML5, CSS)

Helena Nordenfelt
helena.nordenfelt@digitalistgroup.com
+46 709 94 84 22
HR- och kundansvarig  Jobbar i Stockholm

Dela detta jobb

Backendutvecklare inom Drupal

Digitalist Sverige AB