itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

BAUHAUS söker en IT-administrator inom nätverk och telefoni

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

BAUHAUS söker en IT-administrator inom nätverk och telefoni

De senaste åren har bygghandeln gått som tåget och BAUHAUS är inget undantag. I Norden har man idag 42 varuhus, tre webblager och tre servicecenters som sysselsätter 4 500 kollegor. På agendan finns nyöppningar av varuhus, effektivisering av systemet och en utökning av headcount. Nu söker vi en IT-administrator inom nätverk och telefoni i Norden. Läs vidare nedan och sök tjänsten idag då vi tillämpar löpande urval!

Om tjänsten

Nu söker vi en erfaren IT-administrator till BAUHAUS! Från att ha varit fyra olika team inom IT på BAUHAUS i Norden så har man nu valt att slå ihop dessa till ett gemensamt nordiskt team. Du kommer att få vara med från start, med möjligheten att bidra till gruppen och arbetet på ett bra och effektivt sätt, samtidigt som du kommer att få bygga samarbeten med övriga delar av organisationen.

Hos BAUHAUS kommer du få fördelen att utmanas både tekniskt och affärsmässigt i en ambitiös och internationell organisation som ständigt växer.

BAUHAUS har nyligen inlett ett migreringsarbete för att gå över till molnet och Microsoft Azure samtidigt som man implementerar ett nytt nätverk och säkerhetsverktyg såsom Sentinel.

Kulturen präglas av öppenhet, mångfald och respekt. Samarbete är ett av BAUHAUS kärnvärden, och man värdesätter laganda och kommunikation högt när man arbetar tätt ihop över discipliner, avdelningar och varuhus.

Arbetsuppgifter

Det nya nordiska IT-teamet består totalt av 35 personer och är indelat i grupperna IT Operations och Business Applications som båda stöttar kollegor i Danmark, Norge, Sverige och på Island.

IT Operations består idag av 3 anställda i Århus, Danmark och 2 i Stockholm Sverige och förväntas växa. I din roll som IT-administrator kommer du att rapportera till Teamlead för Infrastruktur, som är en del av IT Operations.

Vi implementerar för närvarande ett helt nydesignat nätverk baserat på SD-WAN som kommer att ansluta till vårt nuvarande lokala datacenter, Microsoft Azure & 45 butiker samt servicecenter. Detta projekt genomförs med hjälp av externa konsulter och gruppen kommer framledes att bestå av både interna och externa medlemmar.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

 • Nätverksadministration och hantering av Wi-Fi, baserat på Meraki

 • Brandväggshantering, baserad på Cisco Firepower & Meraki

 • Hantering av telefonisystem såsom Cisco CallManager (3000 användare), Zylink och DECT

 • On-site nätverkssupport i BAUHAUS-varuhus och på servicecenter

 • Att vara behjälplig dina kollegor inom andra funktionsområden – t.ex. infrastrukturapplikationer

Det förekommer arbete i varuhus och det innebär en del resande i framförallt Sverige.

Vi söker dig som

 • Har en relevant utbildning och gedigen praktisk erfarenhet inom nätverk och telefoni

 • Har mycket goda kunskaper i engelska samt antingen svenska eller danska, i både tal samt skrift

 • Då rollen kräver resor till lager är B-körkort ett krav

 • Allmänna kunskaper om Windows-plattformar och Microsoft Azure är meriterande, men inget obligatoriskt

För att både lyckas men även trivas i rollen ser vi att du har ett strukturerat förhållningssätt, förmågan att slutföra uppdrag och hålla deadlines, samarbeta med många olika intressenter, är självgående samt en lagspelare med ett positivt tänkesätt.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse, gärna omgående

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare

 • Placering: Järfälla, Stockolm. Det kan förekomma resor mellan Tilst och Järfälla i liten utsträckning

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BAUHAUS önskemål är att alla frågor rörande tjänsten går till rekryteringsansvarigJamila Badee

 • Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

Information om företaget

BAUHAUS i Norden (Danmark, Sverige, Norge, Island) består av 42 varuhus, 3 stora webshopar och 3 servicecenter där du får sällskap av 4500 kollegor. Vi har en stark och dynamisk kultur som kännetecknas av förtroende för att fatta självständiga beslut och vilja att ta ansvar för kunder och kollegor.

Dela detta jobb

BAUHAUS söker en IT-administrator inom nätverk och telefoni

Academic Work