itjobb.se

Stockholms Universitet söker en Beslutsstödsutvecklare till IT-avdelningen. Ref.nr SU FV-2629-18. Sista ansökningsdag: 2018-08-29

OM TJÄNSTEN

Stockholms universitet är ett av Europas ledande universitet i en av världens mest dynamiska huvudstäder. Här är mer än 34 000 studenter, 1 700 doktorander och 5 000 medarbetare verksamma inom de naturvetenskapliga och humanvetenskapliga områdena. Hos oss ger utbildning och forskning resultat.

IT-avdelningen består av cirka 120 engagerade medarbetare som sitter i moderna och öppna lokaler centralt på campus i Frescati med goda kommunikationer. Vi erbjuder en härlig arbetsmiljö, spännande teknik och personlig utveckling.

Vi söker nu en person som vill ta sig an utmaningen att gå in i en roll som BI-utvecklare.

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som BI-utvecklare kommer du att ingå i ett team om tre BI-utvecklare på universitetets IT-avdelning. Du kommer att arbeta med utvecklingsprojekt och ha ett nära samarbete med verksamhetens representanter och beslutsfattare. SU arbetar utifrån förvaltningsmodellen pm3 och ramverket ITIL. Du kommer i utvecklingsprojekten att arbeta i Microsoftmiljö med ett agilt arbetssätt. Du kommer ha kompetenta kollegor i din närhet, vilka du kan vända dig till för stöttning, hjälp och diskutera lösningsförslag. I anställningen kommer du arbeta med verktyg och lösningar inom SSRS, SSAS, Kuber och Pivot-tabeller.

Du kommer exempelvis att:

  • Arbeta med utvecklingsprojekt inom beslutsstöd.
  • Skapa datalager och arbeta med modulering i databasen.
  • Föra vidare behov och önskemål som godkänts av förvaltningsgrupp.
  • Ta fram rapporter som bygger på olika källsystem och visualisera detta i tekniska verktyg.
  • Samverka med pågående projekt inom avdelningen.

Den här rollen passar dig som är driven och vill uppnå önskade resultat. Du vill arbeta i en organisation som främjar samhällsnyttan och du trivs i en roll där du utvecklar lösningar som gör vardagen lättare för såväl medarbetare som studenter.

VI SÖKER DIG SOM

  • har en akademisk utbildning eller motsvarande inom IT.
  • har minst sex månaders erfarenhet av arbete eller praktik inom BI-utveckling och har använt dig av något/några rapportverktyg.
  • känner till eller har jobbat med dimensionsmodellering.
  • har goda kunskaper inom SQL.
  • har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har 1-2 års arbetslivserfarenhet inom BI-utveckling.

Som person är du självgående och noggrann. Du motiveras av att se resultat i ditt arbete och slutföra projekt. Du har en förmåga att angripa problem och hitta den bästa lösningen genom att väga för- och nackdelar mot varandra. Du har en god samarbetsförmåga och ett öppet förhållningssätt, vilket gör att du prestigelöst kan diskutera olika lösningsalternativ på frågor relaterade till verksamheten. Tack vare din analytiska förmåga ser du samband mellan siffror och system. Du besitter en kommunikativ förmåga och du kan bemöta flera olika typer av personligheter på ett bra sätt. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Anställningen avser heltid och gäller tills vidare med sex månaders provanställning. Stockholms universitet tillämpar individuell lönesättning, ange därför gärna löneanspråk. Tillträde i oktober eller enligt överenskommelse.

Stockholms universitet strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Kontakt I denna rekrytering samarbetar Stockholms universitet med Academic Work. Frågor kring anställningen besvaras av rekryteringskonsult Sebastian Larsson tfn 08-522 576 42

Fackliga företrädare Ingrid Lander (Saco-S), tfn 0708-16 26 64, saco@saco.su.se, Lisbeth Häggberg (Fackförbundet ST och Lärarförbundet), tfn 08-16 20 00 (vx), samt seko@seko.su.se (SEKO).

ANSÖKAN

Du söker anställningen via Stockholms universitets rekryteringssystem. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag 29 augusti.

Bifoga endast personligt brev och CV. Kopior på betyg och intyg tar du med vid en eventuell intervju.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Stockholms universitet är ett av Europas ledande universitet i en av världens mest dynamiska huvudstäder. En relation med Stockholms universitet är meriterande oavsett om du är student, forskare eller intressent. Hos SU ger utbildning och forskning resultat.

Beslutstödsutvecklare till IT-avdelningen på Stockholms universitet

Ansök nu

Dela detta jobb