itjobb.se

Beställningskoordinator till Modis i Göteborg

Företag Modis Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-06

Ansök nu

Beställningskoordinator till Modis i Göteborg

Modis söker nu en driven och social beställningskoordinator som kommer att arbeta på plats hos en av våra största kunder i Göteborg. Rollen är utmärkt för dig som har ett gediget intresse för IT och teknik samt har en utpräglad administrativ sida.

Hur ser din arbetsdag ut?

Din uppgift är att hålla samman alla beställningar som går via kundens serviceportal vilket kan innebära telefoner, PC, kringutrustning eller liknande. Du skapar ordrar, godkänner leveranser, följer upp orders och håller kontakt med kund och leverantör. Arbetet sker primärt i kundens ärendehanteringssystem.

Vem trivs här?

För att trivas i rollen ser vi att du har en gymnasial utbildning inom IT eller liknande, alternativt eftergymnasial utbildning inom samma område. Vi ser att du har tidigare administrativ erfarenhet, det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat med IT-support. Du har god generell teknisk kunskap, såväl inom hårdvara som mjukvara. Extra meriterande är om du har erfarenhet av ärendehanteringssystemet Serivce Now. 

Som person är du noggrann, strukturerad och serviceinriktad. Du kan med lätthet kommunicera med olika typer av människor och har goda språkliga kunskaper, såväl i tal som skrift. Språket som används på arbetsplatsen är svenska och engelska och vi ser att du talar båda språken flytande.

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser Inom IT, Engineering och Life Science. våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 35 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant?

Då ska du söka till oss så snart som möjligt! Intervjuer sker löpande och behovet kommer att tillsättas så snart som möjligt. Du ansöker via vårat formulär på våran hemsida.

Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl utan du ansöker genom att registrera din profil och bifoga din ansökan via länken nedan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Dela detta jobb

Beställningskoordinator till Modis i Göteborg

Modis Sweden AB