itjobb.se

BI-konsult till Knowit i Örebro

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-11-13

Ansök nu

BI-konsult till Knowit i Örebro

Vill du ta nästa steg i din karriär på kanske Örebros schysstaste företag? Som Business Intelligence konsult på Knowit där du arbetar nära seniora kollegor har du stora möjligheter att växa och utvecklas i din roll och samtidigt vara med på resan att bygga upp kontorets BI-team. Om du har en analytisk förmåga och ditt främsta fokus är nöjda kunder så är du välkommen att söka redan idag!

Om tjänsten

Knowit är ett jämställt företag där man är mån om att stötta och ta hand om varandra. Schysst är ett av värdeorden och en viktig del både internt och när det kommer till kunder. Här har du möjligheten att komma in i ett härligt gäng som verkligen tar hand om varandra. På kontoret i Behrn Center på 10:e våningen, med utsikt över stora delar av Örebro, kliver man in i en arbetsplats där laget kommer före jag:et. Nu är det många spännande saker på gång och styrkan behöver utökas med ytterligare en BI-konsult.

Du kommer tillhöra ett utvecklingsteam som sitter inhouse och arbeta tätt ihop med två av Knowits BI-konsulter. För dig som vill utvecklas har du verkligen chansen att göra det på Knowit. För att introduceras i din nya roll på bästa sätt kommer du få gå parallellt med Knowits BI-konsult som har flera års erfarenhet av branschen och som idag ansvarar för arbetsuppgifterna. Vill du vara med på resan där du får se ett företag växa, vara med och påverka och bygga upp en nytt BI-team så har du hittat rätt!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Knowit. Uppdraget kommer att vara på heltid. Det finns goda möjligheter att bli överrekryterad till Knowit under förutsättning att alla parter är nöjda.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna du har som BI-utvecklare är att designa, utveckla och förvalta BI-lösningar till Knowits kunder. Du arbetar i ett agilt team med sprintar på två veckor och man sitter i flera uppdrag parallellt. Till stor del planerar man och lägger upp sitt arbete på egen hand utifrån uppgifter för respektive kund som ska lösas.

Du kommer till exempel att:

  • Analysera data

  • Ta fram rapporter och få dessa att se tilltalande ut

  • Vara i mycket kontakt med kunder

  • Skapa tabeller och sammanställa resultat

Vi söker dig som

  • Har en eftergymnasial utbildning som bedöms relevant

  • Har tidigare erfarenhet av business intelligence

  • Har goda kunskaper i svenska och engelska

Vi ser även att du har erfarehet av SQL eller SSIS samt kunskap i Power BI, Qlik eller Qlik Sense

Det är meriterande om du…

Har körkort

För att trivas i den här rollen är du som person analytisk och problemlösande, du har en förmåga att se samband mellan saker och ting. Du har ett intresse för att hantera stora mängder data och tar stort ansvar för ditt arbete och hur du lägger upp det. I och med att du kommer ha mycket kontakt med Knowits kunder och jobba i team ser vi att du har en god relationsskapande förmåga och tycker om att prata med och förstå människor. I den här rollen kommer du att behöva vara flexibel då du kommer att behöva prioritera ditt arbete. Vi ser att du som person har ett driv att vilja utvecklas och lära dig nya saker.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Örebro

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Knowits önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget

Knowit är ett konsultbolag som skapar unika kundvärden genom att erbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar från tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt it, som skiljer oss från andra konsultbolag. Vår kultur präglas av öppenhet, förståelse för kundens affär, hög specialistkompetens och en vilja att ständigt utvecklas. Knowit etablerades 1990 och har idag cirka 2 200 medarbetare representerade på 14 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Finland, och Tyskland. Knowit är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm.

• Vi är schyssta • Vi är nära och tillgängliga • Vi brinner för innovation

Dela detta jobb

BI-konsult till Knowit i Örebro

Academic Work