itjobb.se

-->

BI utvecklare

Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Europas största universitetssjukhus med ca 15 000 medarbetare. Sjukhuset är ledande inom den medicinska utvecklingen i Sverige och internationellt och vi rankas bland världens främsta sjukhus.

Karolinska Universitetssjukhusets uppdrag är att bedriva specialiserad och högspecialiserad sjukvård. Vår vision ”Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag” är vägledande när vi arbetar mot tydliga värden för patienter och samhälle och mot medicinska framsteg. En förutsättning för nästa steg inom den medicinska utvecklingen är förbättrade och moderniserade informationsstrukturer och digitalisering där vi i allt större utsträckning styr produktion och vårdleverans datadrivet och med digital information som beslutsstöd.

Vi erbjuder
Vi fokuserar på att kombinera informationssäkerhet och stabila driftsmiljöer med agila utvecklingsmodeller. Du får möjlighet att jobba i en omväxlande arbetsmiljö med hög kompetens, där våra team driver utvecklingsarbetet i nära samarbete med arkitektturgruppen, kliniska vårdverksamheten samt marknadsledande aktörer.

Vill du vara med och utveckla livsviktig IT och skapa framtidens sjukvård, och tillsammans med oss göra skillnad på riktigt? Ta då chansen och sök till oss på Vårdstöd och teknik!

Om tjänsten 
Arbetet som BI-utvecklare innebär bland annat att: 

  • förstå verksamhetens behov och utveckla och implementera nya lösningar baserat på behoven 

  • tillgodose säkerhets- och behörighetskrav

  • felsöka och följa upp implementerade lösningar

  • arbeta tillsammans med våra arkitekter för att utveckla strategier för hur vårt data warehouse ska utvecklas framåt

Vi söker 3 nya medarbetare
Vi söker nu medarbetare som vill forma det nya data warehouse. Vi har gott om erfarenhet och kunskap inom vårdens traditionella system men vi behöver bli fler som tänker nytt och som utmanar desamma. Vi värdesätter därför ambition, vilja och kreativitet högt. Som person är du analytisk, flexibel och strukturerad samt har förmågan till helhetssyn.

Kvalifikationskrav

  • 2-4 års erfarenhet som BI-utvecklare

  • Du har en relevant akademisk utbildning motsvarande civilingenjör, högskoleingenjör eller systemvetare

  • Du har goda kunskaper inom SQL och SSIS

  • Du har grundläggande kunskaper om Microsoft SQL Server 2019 

  • Du har erfarenhet av att arbeta med agila utvecklingsmetoder

  • Du har utmärkt förmåga att uttrycka dig både muntligt och skriftligt på svenska och engelska

Meriterande är erfarenhet av Planning Analytics (TM1), Tableau eller annat verktyg för analys och visualisering samt laboratorieinformationssystem (LIS) . Vi kommer också att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Du har en förmåga att möta andra och förstå vad de önskar få och du hjälper dem till en lösning. Du kan kommunicera koncept och idéer på ett sätt som fokuserar insatser mot en gemensam målbild.

Om rekryteringsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Läs mer om rekryteringsprocessen HÄR.

Vi på Karolinska vill generera vård i världsklass och vara en verkligt Attraktiv Arbetsgivare! För att lyckas med det så behöver våra verksamheter också professionella stödfunktioner. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/


Dela detta jobb

BI utvecklare

Karolinska Universitetssjukhuset