itjobb.se

Bli IT-konsult efter 12 veckor med Academy + Salesforce!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Bli IT-konsult efter 12 veckor med Academy + Salesforce!

Har du en dröm om att arbeta med digitalisering som IT-konsult men saknar rätt utbildning eller erfarenhet för att kunna uppfylla din önskan? Om möjligheten fanns skulle du kunna tänka dig att arbeta med en molnbaserad CRM-plattform som användas av fler än 150 000 företag världen över? Genom Academy finns nu möjligheten att för dig som har rätt förmågor och motivation att gå en 12-veckors utbildning som därefter ger dig möjligheten till att bli Salesforce-konsult. Vi tror så pass mycket på vårt koncept och de som antas att vi erbjuder dig en tillsvidareanställning som konsult efter avslutad utbildning. Hittills har vi examinerat över 1 000 konsulter, vars resor vi är enormt stolta över! Platserna kan komma att fyllas innan deadlinen och därför bör du söka till programmet omgående genom att göra våra urvalstester som du hittar i annonsen.

Om tjänsten

Salesforce är erkända som ett av världens mest innovativa företag och har blivit hyllade världen över för sina molnbaserade CRM-plattformslösningar. De har tillsammans med sina partnerbolag och kunder sett en enorm efterfrågan på konsulter med kunskap och certifieringar inom Salesforce-plattformen. Förutom kunskaper inom plattformen kommer du under programmet utveckla verktyg som hjälper dig att skapa dig en framtid inom IT-branschen. Rollen som Salesforce-konsult kan variera utifrån vilket bolag som du arbetar hos.

Du kan bland annat arbeta med att:

  • Implementera och underhålla kundföretagens Salesforce-lösningar.

  • Delta och driva workshops med fokus på verksamhetens krav.

  • Utföra konfiguration, anpassningar och felsökningar på plattformarna.

  • Samverka med tekniskt orienterade roller som arkitekter och utvecklare för att genomföra anpassningar.

  • Migrera data in i Salesforce, från andra system.

  • Utbilda super users eller slutanvändare i hur man använder Salesforce.

I rollen kommer det även läggas fokus och tid på kompetensutveckling som kontinuerliga certifieringar.

Arbetsuppgifter

INFORMATION OM UTBILDNINGEN

Intensivutbildningen för att bli Salesforce-konsult startar den 13:e januari 2020. Det kommer bli tolv intensiva veckor tillsammans med flertalet ambitiösa blivande konsulter och just den här omgången kommer även deltagare från Norge att gå utbildningen. Med stöd från kompetenta lärare varje dag skapar Academy tillsammans med dig som konsult, förutsättningar för en brant utvecklingskurva.

  • Omfattning: Heltid, schemalagd undervisning vardagar kl:09.00-17.00

  • Utbildningsort: Academy Campus i Kista, Stockholm

På Academy utbildar vi enligt pedagogiken Accelerated Learning som baseras på aktuell hjärnforskning och innebär praktiskt lärande med högt tempo, samarbeten i team och ständig feedbackdialog.

Välkommen in på Academy för att läsa mer och se varför våra tidigare konsulter rekommenderar Academy.

PARTNERBOLAG och SLUTKUNDER

Som konsult i Göteborg kommer du arbeta hos partnerbolaget Glimt. De företag som är med och har konsulter på utbildningen är följande:

  • Partnerbolag: Glimt

  • Sista ansökningsdatum: 31/11 2019

Samtliga partnerbolag är certifierade att leverera, implementera och underhålla Salesforce hos kundföretag.

Vi söker dig som

Har en logisk problemlösningsförmåga och rätt motivation och inställning för att kunna klara av en intensiv utbildning på 12 veckor. För de utvalda till programmet är det här starten på en karriär där du har möjlighet att vara med och driva digitaliseringen framåt och hjälpa företag att bli mer effektiva och intelligenta. För att lyckas i rollen som Salesforce-konsult är du affärsmässig, har sinne för problemlösning samt en mycket god kommunikativ förmåga. Vi förväntar oss inte att du har någon erfarenhet, utan vi söker dig som har goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt som skriftligt, rätt kognitiva förmåga, personliga kompetenser och stark motivation till att påbörja din nya karriär. Rekryteringsprocessen startar därför med urvalstester som säkerställer detta.

ÖVRIG INFORMATION

 

Rekryteringsprocessen : Vi arbetar utifrån löpnade urval och processen består av tester och två intervjuer. Om du vill öka din chans för att få en plats på Aacademy for Salesforce rekommenderar vi dig att söka direkt eftersom vi arbetar för att fylla platserna så snart som möjligt.

Arbetsort efter avslutade utbildning : Göteborg

Sök till Academy genom att klicka på ”Ansök här på annan site” och klicka sedan på testet överst på landningssidan. Vi går igenom urvalet löpande och platserna kan komma att fyllas innan deadline.

Har du specifika frågor kring Academy besvaras dessa på vår Academymail under kontorstid. Vi tar inte emot ansökningar via mailen om du inte gjort och klarat de inledande testerna.

Information om företaget

VAD ÄR ACADEMY?

Vi är övertygade om att tiden är inne för en ny typ av utbildning. Därför har vi startat Academy, en skola som erbjuder Accelerated Learning Programs. Vi förbereder och utbildar människor med rätt förmågor och ambition för nya utmaningar och karriärer. Det här gör vi genom att kombinera en utmanande rekryteringsprocess som lägger vikt på vad personer kan göra imorgon, inte vad de gjorde igår. Samt ett skräddarsytt utbildningspaket som vi tagit fram tillsammans med några av de bästa lärarna inom sina respektive fält. Det här skapar en utbildningsmiljö där verkligt ambitiösa människor har möjlighet att nå sin fulla potential.

Academy är en del av Academic Work och vi bygger framtidens skola, idag!

Ansök här på annan site

Dela detta jobb

Bli IT-konsult efter 12 veckor med Academy + Salesforce!

Academic Work