itjobb.se

Bli IT-konsult genom Academys utbildning på 12 veckor och börja jobba direkt efter examen

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-29

Ansök nu

Bli IT-konsult genom Academys utbildning på 12 veckor och börja jobba direkt efter examen

Går det att lära sig programmera på 12 veckor? Kan jag gå utbildningen utan någon tidigare arbetslivserfarenhet inom IT? Får jag en tillsvidare anställning som IT-konsult efter examen? Svaret är JA på samtliga tre frågor. Genom Academy har vi genomfört mer än 75 program och examinerat över 1200 konsulter som arbetar i projekt ute hos Academic Works kunder. Nu är rekryteringen till vårens två program inom Java och C#/.NET i full gång!

Om tjänsten

INFORMATION OM UTBILDNINGEN

Utbildningsmetodiken bygger på Accelerated Learning som är en snabb väg till en ny karriär för de som inte räds en spännande utmaning. Den baseras på aktuell hjärnforskning och fokuserar på praktiskt lärande med högt tempo och feedbackdialog.

 • Utbildningen som IT-konsult startar den 20:e januari för JAVA och 10:e februari för C#/.NET

 • Omfattning: Heltid, schemalagd undervisning vardagar kl: 09.00-17.00

 • Utbildningsort: Academy Campus i Kista, Stockholm

 • Arbetsort efter avslutad utbildning: XXX

ROLLEN SOM IT-KONSULT

Efter utbildningen kommer du arbeta som IT-konsult genom Academic Work ute hos någon av våra kunder. Tidigare konsulter har arbetat i roller som bland annat systemutvecklare, testare, applikationskonsult, IT-support, projektledare och UX-designer. Befattningar, branscher och storleken på företag kommer att variera och det är viktigt att du i rollen som konsult är öppen för det. Det uppdrag du kommer få styrs av marknaden och våra kunders behov.

”Det är en väldigt stor uppgift som man axlar under en kort tid, men jag gillar att utmana mig själv och lära mig nya saker”. ”För mig var det inget att fundera på, jag ville ge det en chans bara. Tre månader i Stockholm är en väldigt kort period i ens liv och det bidrar till en ny spännande arbetskarriär.” säger Jonathan, Java HT19

Läs mer om varför våra konsulter Jonathan och Marie valde Academy HÄR!

Vi söker dig som

 • Är över 18 år

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt

 • Har klarat samtliga två inledande tester med fokus på förmågor

 • Har ett stort intresse för IT och programmering.

För att ha fallenhet för konsultrollen behöver du ingen tidigare erfarenhet av IT, men du måste ha rätt förmågor, personliga egenskaper och engagemang att påbörja din nya karriär. Du kommer därför börja processen med att göra tester. De personliga egenskaper vi söker hos dig är:

 • Problemlösande
 • Uthållig
 • Stark samarbetsförmåga
 • Flexibilitet

PRAKTISK INFORMATION

 • Rekryteringsprocessen: Vi arbetar utifrån löpnade urval och processen består av tester och två intervjuer. Öka därför dina chanser att få en plats genom att söka så snart som möjligt!

 • Sök till Academy genom att klicka på ”Ansök här på annan site” och klicka sedan på ”Utför testet” överst på landningssidan.

 • Har du specifika frågor kring Academy och utbildningen besvaras dessa på vår Academymail under kontorstid. Vi tar inte emot ansökningar via mailen.

VAD ÄR ACADEMY?

Vi är övertygade om att tiden är inne för en ny typ av utbildning. Därför har vi startat Academy, en skola som erbjuder Accelerated Learning Programs. Vi förbereder och utbildar människor med rätt förmågor och ambition för nya utmaningar och karriärer. Det här gör vi genom att kombinera en utmanande rekryteringsprocess som lägger vikt på vad personer kan göra imorgon, inte vad de gjorde igår. Samt ett skräddarsytt utbildningspaket som vi tagit fram tillsammans med några av de bästa lärarna inom sina respektive fält. Det här skapar en utbildningsmiljö där verkligt ambitiösa människor har möjlighet att nå sin fulla potential.

Academy är en del av Academic Work och vi bygger framtidens skola, idag!

Information om företaget


Academy – se vad våra IT konsulter tycker om programmet!
Ansök här på annan site

Dela detta jobb

Bli IT-konsult genom Academys utbildning på 12 veckor och börja jobba direkt efter examen

Academic Work