itjobb.se

Bli IT-konsult inom Salesforce på 12 veckor

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-28

Ansök nu

Bli IT-konsult inom Salesforce på 12 veckor

Har du en dröm om att arbeta med digitalisering som IT-konsult men har inte riktigt rätt utbildning eller bakgrund för att uppfylla din önskan? Om möjligheten fanns skulle du vilja arbeta med en molnbaserad CRM-plattform som användas av fler än 150 000 företag världen över? Genom AW Academy finns nu möjligheten för dig med rätt förmågor och motivation att gå en 12-veckors utbildning som därefter ger dig möjligheten att bli Salesforce-konsult. Vi tror så pass mycket på vårt koncept och de som antas att vi erbjuder dig en tillsvidareanställning som konsult efter avslutad utbildning.

Om tjänsten

Salesforce är känt som ett av världens mest innovativa företag och har blivit hyllat världen över för sina molnbaserade CRM-plattformslösningar. De har tillsammans med partnerbolag och kunder i Sverige sett en enorm efterfrågan på konsulter med kunskap och certifieringar inom Salesforce-plattformen. Av den anledningen samarbetar Academic Work och AW Academy med dessa bolag för att öppna dörren åt nya talanger som vill komma in i ekosystemet

Genom programmet Academy for Salesforce ger vi dig grunderna du behöver för att påbörja en ny karriär som applikationskonsult med inriktning på Salesforce-plattformen. Du kommer genomgå en unik utbildning där du verkligen får gå på djupet inom Salesforce. Du kommer lära dig hur man administrerar, underhåller och gör kundanpassningar på plattformen och hur kunder kan få mesta möjliga nytta av den i sitt kundvårdande arbete.

Förutom kunskaper inom plattformen kommer du under programmet även bygga kunskaper inom mjukare delar av rollen, innefattandes exempelvis kravhantering, workshop-facilitering och hur man hanterar kunders förväntningar.

Under programmets gång kommer du att ta följande fyra certifieringar:

 • Salesforce Certified Administrator

 • Sales Cloud Consultant

 • Marketing Cloud E-mail Specialist

 • Marketing Cloud Administrator

I rekryteringsprocessen kommer du matchas med ett av våra deltagande kundföretag, vilket innebär att rollen du går in i efter avslutad utbildning kan variera något beroende på vilket företag du går till.

Du kan bland annat arbeta med:

 • Kravställning och analys av processer inom försäljning, kundvård och marknadsföring ute hos kund.

 • Att implementera och underhålla kundföretagens Salesforce-lösningar.

 • Att delta i samt driva workshops med fokus på verksamhetens krav.

 • Att utföra systemkonfiguration, anpassningar och felsökning på plattformarna.

 • Samverkning med tekniskt orienterade roller som arkitekter och utvecklare för att genomföra anpassningar.

 • Att migrera (flytta) data in i Salesforce, från andra system.

 • Att utbilda super users eller slutanvändare i hur man använder Salesforce.

I rollen kommer det även läggas fokus och tid på vidare kompetensutveckling och kontinuerliga certifieringar.

Arbetsuppgifter

INFORMATION OM UTBILDNINGEN

Intensivutbildningen för att bli Salesforce-konsult startar den 11:e januari 2020. Det kommer bli 12 intensiva veckor tillsammans med flertalet ambitiösa blivande konsulter. Med stöd från kompetenta lärare skapar AW Academy tillsammans med dig som konsult, förutsättningar för en brant utvecklingskurva.

 • Omfattning: Heltid, schemalagd undervisning vardagar kl: 09.00-17.00

 • Utbildningsort: Med rådande situation och för programmets deltagares hälsa bygger vi det här programmet så utbildningen sker remote

På AW Academy utbildar vi enligt pedagogiken Accelerated Learning som baseras på aktuell hjärnforskning och innebär praktiskt lärande med högt tempo, samarbeten i team och ständig feedbackdialog.

Välkommen in på AW Academy för att läsa mer och se varför våra tidigare konsulter rekommenderar AW Academy.

PARTNERBOLAG och SLUTKUNDER

 • Columbia Road

 • Santander

 • Tele2

 • Xceed

 • TietoEVRY

Ansvariga rekryterare kommer under processen att matcha dig med det företag de bedömer att du passar bäst hos, detta sker efter intervjuer hos Academic Work. Samtliga partnerbolag är certifierade att leverera, implementera och underhålla Salesforce hos kundföretag.

Vi söker dig som

Har en logisk problemlösningsförmåga och rätt motivation och inställning för att kunna klara av en intensiv utbildning på 12 veckor. För dig som blir utvald till programmet är det här starten på en karriär där du har möjlighet att vara med och driva digitaliseringen framåt och hjälpa företag att bli mer effektiva och intelligenta. För att lyckas i rollen som Salesforce-konsult är du affärsmässig, har sinne för problemlösning samt en mycket god kommunikativ förmåga. Vi förväntar oss inte att du har någon erfarenhet, utan vi söker dig som har goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt som skriftligt, rätt kognitiva förmåga, personliga kompetenser och stark motivation till att påbörja din nya karriär. Rekryteringsprocessen startar därför med urvalstester som säkerställer detta.

ÖVRIG INFORMATION

 

Rekryteringsprocessen : Vi arbetar utifrån löpande urval och processen består av tester och två intervjuer. Om du vill öka din chans för att få en plats på Academy for Salesforce rekommenderar vi dig att söka direkt eftersom vi arbetar för att fylla platserna så snart som möjligt.

Arbetsort efter avslutade utbildning : Stockholm

Sök till AW Academy genom att klicka på ”Ansök här på annan site” och klicka sedan på testet överst på landningssidan. Vi går igenom urvalet löpande och platserna kan komma att fyllas innan deadline.

Har du specifika frågor kring AW Academy besvaras dessa på vår [AWacademymail](mailto: academy@academicwork.se) under kontorstid. Vi tar inte emot ansökningar via mailen om du inte gjort och klarat de inledande testerna.

Information om företaget

VAD ÄR AW ACADEMY?

Vi är övertygade om att tiden är inne för en ny typ av utbildning. Därför har vi startat AW Academy, en skola som erbjuder Accelerated Learning Programs. Vi förbereder och utbildar människor med rätt förmågor och ambition för nya utmaningar och karriärer. Det här gör vi genom att kombinera en utmanande rekryteringsprocess som lägger vikt på vad personer kan göra imorgon, inte vad de gjorde igår. Samt ett skräddarsytt utbildningspaket som vi tagit fram tillsammans med några av de bästa lärarna inom sina respektive fält. Det här skapar en utbildningsmiljö där verkligt ambitiösa människor har möjlighet att nå sin fulla potential.

AW Academy är en del av Academic Work och vi bygger framtidens skola, idag!

Dela detta jobb

Bli IT-konsult inom Salesforce på 12 veckor

Academic Work