itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Bli IT-konsult inom Salesforce via AW Academy på 12 veckor

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-16

Ansök nu

Bli IT-konsult inom Salesforce via AW Academy på 12 veckor

Har du en dröm om att arbeta med digitalisering som IT-konsult men saknar rätt utbildning eller bakgrund för att uppfylla din önskan? Om möjligheten fanns, skulle du då vilja arbeta med en molnbaserad CRM-plattform som användas av fler än 150 000 företag världen över? Genom AW Academy erbjuds nu chansen för dig med rätt förmågor och motivation att gå en 12-veckors utbildning som därefter ger dig möjligheten att bli Salesforce-konsult. Vi tror så pass mycket på vårt koncept och de som antas att vi erbjuder dig en tillsvidareanställning som konsult efter avslutad utbildning. Genom AW Academy har vi genomfört mer än 200 program och examinerat över 3000 konsulter som arbetar ute hos Academic Works kunder.

Om tjänsten

Salesforce är ett av världens mest innovativa företag och har blivit hyllat världen över för sina molnbaserade CRM-plattformslösningar. De märker tillsammans med partnerbolag och kunder i Sverige av en stor efterfrågan på konsulter med kunskap inom Salesforce-plattformen. För att möta marknadens behov samarbetar Academic Work och AW Academy med dessa bolag för att öppna dörren till fler talanger som vill bidra med kompetens, engagemang och nyfikenhet.

Genom programmet Academy for Salesforce ger vi dig grunderna du behöver för att påbörja en ny karriär som applikationskonsult med inriktning på Salesforce-plattformen. Du kommer genomgå en unik utbildning där du verkligen får gå på djupet inom Salesforce. Du kommer lära dig hur man administrerar, underhåller och gör kundanpassningar på plattformen samt hur kunder kan åstadkomma mesta möjliga nytta av den i sitt kundvårdande arbete.

Förutom kunskaper inom plattformen kommer du under programmet även bygga kunskaper inom mjukare delar av rollen, innefattandes exempelvis kravhantering, workshop-facilitering och hur man hanterar kunders förväntningar.

Under och efter utbildningen kommer du matchas mot spännande kunder, vilket innebär att rollen du går in i efter avslutad utbildning kan variera något beroende på vilket företag du går till.

Du kan bland annat arbeta med:

 • Kravställning och analys av processer inom försäljning, kundvård och marknadsföring ute hos kund.

 • Att implementera och underhålla kundföretagens Salesforce-lösningar.

 • Att delta i samt driva workshops med fokus på verksamhetens krav.

 • Att utföra systemkonfiguration, anpassningar och felsökning på plattformarna.

 • Samverkning med tekniskt orienterade roller som arkitekter och utvecklare för att genomföra anpassningar.

 • Att migrera (flytta) data in i Salesforce, från andra system.

 • Att utbilda super users eller slutanvändare i hur man använder Salesforce.

I rollen kommer det även läggas fokus och tid på vidare kompetensutveckling och du kommer få möjlighet att ta nya certifieringar inom Salesforce olika plattformar.

ArbetsuppgifterINFORMATION OM UTBILDNINGEN

Utbildningsmetodiken på AW Academy bygger på Accelerated Learning som är en snabb väg till en ny karriär för de som inte räds en spännande utmaning. Vår pedagogik grundar sig i aktuell hjärnforskning och fokuserar på praktiskt lärande med högt tempo, samarbeten i team och ständig feedbackdialog.

Välkommen in på[++AW Academy för att läsa mer och se varför våra tidigare konsulter rekommenderar AW Academy.

 • Uppstartskväll: 3/10 - 2022 (Förstudier fram till utbildningsstart)

 • Utbildningsstart: 24/10 - 2022

 • Examensdag: 13/1 - 2023

 • Omfattning: Heltid, schemalagd undervisning vardagar kl: 09.00-17.00

 • Utbildningsort: Hagastaden, Stockholm, med möjlighet att studera på distans. Vid uppstart 24e-25e oktober samt i samband med examen 12e-13e januari samlas alla på plats i Stockholm.

 • Arbetsort efter avslutad utbildning: Stockholm

Vi söker dig som

 • Är över 18 år

 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt

 • Har klarat samtliga tre inledande tester med fokus på förmågor

 • Har ett stort intresse för IT och programmering.

För att ha fallenhet för konsultrollen behöver du ingen tidigare erfarenhet av IT, men du måste ha rätt förmågor, personliga egenskaper och engagemang för att påbörja din nya karriär. De personliga egenskaper vi söker hos dig är:

 • Affärsmässighet

 • God problemlösningsförmåga

 • God kommunikativ förmåga

 • God samarbetsförmåga

 • Noggrann

PRAKTISK INFORMATION

 • Rekryteringsprocessen: Vi arbetar utifrån löpnade urval och processen består av tre tester och två intervjuer. Du behöver klara samtliga tester för att kunna skicka in din ansökan. Öka därför dina chanser att få en plats genom att genomföra testerna så snart som möjligt!

 • Sök till AW Academy genom att klicka på ”Ansök här på annan site” och klicka sedan på ”Utför testet” överst på landningssidan.

 • Har du specifika frågor om AW Academy och utbildningen besvaras dessa på vår Academymail under kontorstid. Vi tar inte emot ansökningar via mailen.

Information om företaget

AW Academy utmanar utbildningsbranschen genom att erbjuda tidseffektiva och kvalitativa utbildningar för att minska kompetensbrist. Vi tror att lärande är lösningen för utveckling och tillväxt, både hos individer och organisationer. Genom att erbjuda Accelerated Learning Programs förbereder och utbildar vi människor med rätt förmågor och ambition för nya utmaningar och karriärer. Det här gör vi genom att kombinera en utmanande rekryteringsprocess som lägger vikt på vad personer kan åstadkomma imorgon, inte vad de gjorde igår. Samt ett skräddarsytt utbildningspaket som vi tagit fram tillsammans med några av de bästa lärarna inom sina respektive fält. Det här skapar en utbildningsmiljö där verkligt ambitiösa människor har möjlighet att nå sin fulla potential.

AW Academy är en del av Academic Work och har sedan starten 2015 hjälpt över 3000 individer till nya karriärer och 500+ företag till ny, eftertraktad kompetens.

 

Dela detta jobb

Bli IT-konsult inom Salesforce via AW Academy på 12 veckor

Academic Work