itjobb.se

Bred och omväxlande roll som utvecklare till familjärt bolag i Uppsala!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-04-04

Ansök nu

Bred och omväxlande roll som utvecklare till familjärt bolag i Uppsala!

Är du ute efter en roll inom systemutveckling där du arbetar teamnära och får goda möjligheter att utvecklas inom just dina intresseområden? Då kanske det är du som är EasyTelecoms nya systemutvecklare! I det dagliga arbetet med företagets interna system får du prova på samtliga delar, högt och lågt, samt kommer i kontakt med flera olika programmeringsspråk löpande. Här är en arbetsdag aldrig tråkig och ingen idé för liten eller för stor! Är du den nyfikna och drivna personen vi söker? Välkommen in med din ansökan!

About the role

Missa inte möjligheten att bli EasyTelecoms nya stjärna inom systemutveckling! Här arbetar du i ett sammansvetsat team om cirka fyra personer som precis som du verkligen brinner för teknik. Ni hjälps tillsammans åt att fördela aktuella uppdrag internt för att både ge rätt förutsättningar för optimal lösning samt kontinuerligt vidareutveckla dig och dina kollegor. För att bibehålla en god sammanhållning jobbar man aktivt med teamkänslan såväl i vardagen som genom regelbundna after works och ibland även weekendresor.

Job duties

I rollen som systemutvecklare kommer du i huvudsak att arbeta med utveckling av EasyTelecoms egna internutvecklade system. Du arbetar med kunden i fokus tillsammans med EasyTelecoms arbetslag för att bibehålla den redan höga kvaliteten och standarden som deras tjänster har. Vidare kommer du även i rollen som systemutvecklare analysera kunders flöden för att hitta förbättrings- och utvecklingsområden och genomföra dessa.

I viss mån kan rollen och dess utformning anpassas till dig med din specifika kompetens, kunskap och styrka och även se till inom vilka områden du vill utvecklas och få ny kunskap inom.

We are looking for

  • Har mycket goda kunskaper inom Javascript
  • Har goda kunskaper inom SQL samt antingen objektorienterad PHP, NodeJS, Golang eller Java
  • Kommunicerar flytande på engelska

Vidare är det mycket meriterande om du:

  • Har tidigare arbetslivserfarenhet som utvecklare
  • Kommunicerar flytande på svenska
  • Har kunskaper i Linux

Som person har du ett driv och en nyfikenhet att utveckla dig själv och din kompetens och tycker om att arbeta både i grupp och individuellt. Du är lyhörd och har lätt för att anpassa dig och vill gärna bidra både till företagets utveckling men även med dina idéer och åsikter.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: 100%
  • Arbetstider: Kärntid 10-15, övriga tider flexibelt
  • Placering: Uppsala, Kungsängsgatan

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Client information

EasyTelecom är en fast- och mobiltelefonioperatör, primärt aktiv på den Svenska marknaden. EasyTelecom erbjuder en kommunikationslösning som är flexibel, enkel att använda och mycket kraftfull. De skiljer sig markant från andra aktörer dels genom deras affärsidé men framför allt genom att de har 100% kontroll på sina system, i allt ifrån mobilapplikationen till hur de tar betalt för användning av tjänsterna till vart underlaget för fakturering skickas. Deras gedigna kompetens gör att de inte är inte beroende av externa systemleverantörer för att nå framgång - de gör förbättringar och uppdateringar i den takt de finner är lämpligast.

Dela detta jobb

Bred och omväxlande roll som utvecklare till familjärt bolag i Uppsala!

Academic Work