itjobb.se

Business Analyst - ServiceNow

Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-09

Ansök nu

Business Analyst - ServiceNow

Vi förstärker IT-organisationen inom Länsförsäkringar AB och söker flera kandidater som vill vara med på vår resa mot en effektivare och modernare IT-Infrastruktur.  ServiceNow plattformen är det verktyg vi använder för att hantera beställningar för till exempel IT och HR. 

Om jobbet 

Business analyst arbetar nära verksamheten och våra användare för att förstå verksamhetens funktionella krav. Tillsammans med service ägaren tar du fram teknisk lösning som uppfyller funktionella krav och är länken mellan verksamheten och ServiceNow teamet. 

I rollen ingår: 

  • Förstå verksamhetens funktionella krav och tillsammans med arkitekten ta fram teknik lösning som uppfyller kraven 
  • Representera våra beställare i utveckling, test och release processen 
  • Tillsammans med ServiceNow teamet ta fram tidsestimat för utveckling av nya tjänster 
  • Hjälpa verksamheten att förstå den tekniska plattformen 
  • Supportera organisationen i frågor om den samlade tjänsten som vi levererar i ServiceNow plattformen 

Vem är du? 

  • Du har en pedagogisk förmåga att se helheten och prioritera. Du har lätt att kommunicera med andra och har förmågan att förstå verksamhetens behov 
  • Du är team spelare men har förmågan att driva igenom förändringar 
  • Goda kunskaper inom IT landskapet är viktigt för att kunna förstå verksamhetens krav 
  • Du har goda kunskaper i ITIL 

Om oss

IT har en mycket central roll för hela Länsförsäkringars verksamhet och ansvarar för utveckling och drift av länsförsäkringsgruppens IT-miljö. Gruppen Verktyg och plattformar arbetar med outsourcade IT-drifttjänster och arbetar med förvaltning och utveckling av IT-drift- och kommunikationstjänster utifrån affärsverksamhetens krav och behov.

Vi har länsförsäkringsbolagens uppdrag att bedriva gemensamma affärer inom bank och försäkring, utvecklingsarbete och ge service inom områden som skapar effektivitet och skalfördelar. Vi är en ansvarsfull och attraktiv arbetsgivare som främjar hälsa och bidrar till ett hållbart arbetsliv. Vi vill med en god företagskultur och tydliga värderingar bidra till att attrahera och behålla de bästa medarbetarna. Vi är en lärande organisation med stark tilltro till självledarskap. Tycker du om att leda dig själv och utveckla din fulla potential kommer du att trivas hos oss. Vi arbetar aktivt med mångfald och inkludering.

Mer information och ansökan 
Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte att söka redan idag. Observera att rekryteringen tar en paus mellan v.29-31 på grund av semesterperiod. 

Kort om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidare 

Sista ansökningsdag:
2019-08-09

Arbetsplats
Stockholm 

Kontaktperson

Farhad Tabari 
Chef
070-6371769

Maria Eriksson 
Kontaktombud SACO
08-588 411 52

Mirek Swartz 
Kontaktombud Forena
08-588 418 92

Dela detta jobb

Business Analyst - ServiceNow

Länsförsäkringar AB