itjobb.se

Vi söker en Business Solutions Support till en av våra kunder i centrala Göteborg.

Tjänsten är på heltid och tillträde är så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter
Rollen som Business Solutions Support är en viktig roll för verksamhetens interna och externa utveckling. Din uppgift är att ta ett ansvar för support och eventuell eskalering av supportärenden till nästa instans. 

I dina arbetsuppgifter ingår användaradministration, frågor om inloggning, hantera behörigheter, registrera nya användare med mera. Rollen innebär att självständigt analysera och optimera användningen av supportsystem och se till att de används på bästa sätt i alla delar av organisationen.

Du kommer även att ha ett ansvar för att supporten är försedd med personal, även vid frånvaro, samt följa upp så ärenden i supportkön blir utförda inom den utlovade tidsramen. Vidare kommer du att vara länken mellan användare och systemansvarig och dagligen att samarbeta med bolagets IT-gruppering.

Din profil och kvalifikationen
Du förväntas ha en god förmåga att ha goda kontakter och bra samarbeten med både interna och externa parter i din vardag på jobbet och vid förhandlingar, avtalsfrågor, rapportering och samordning av större projekt etcetera. Alltså har du en god kommunikations- och problemlösningsförmåga.

Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom ekonomi, system eller motsvarande. En stor fördel är att du har erfarenhet av ekonomiska förvaltningssystem så som Property Management och Business World. Erfarenhet från fastighetsredovisning är meriterande. Du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Ansökningar bearbetas löpande så registrera gärna din ansökan redan idag.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

OBS! På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta är, får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd – ja, då får du möjlighet att skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Linda Gylling på telefon 0734-159351 eller linda.gylling@centric.eu.
 
Centric är ett IT-företag med över 370 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
 
OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.
 
Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

Business Solutions Support

Företag Centric
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-03

Ansök nu

Dela detta jobb