itjobb.se

C# .Net-utvecklare inom betalningar till SEB

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-02-13

Ansök nu

C# .Net-utvecklare inom betalningar till SEB

Nu har du chansen att vara med på en spännande resa! SEB är just nu mitt inne i en digital förflyttning i en modern miljö - både vad gäller teknik och arbetssätt. Men eftersom denna resa inte görs i en handvändning så söker SEB dig som redan är bekant med lite äldre system och som fortfarande har intresset för att förvalta det befintliga men som samtidigt har en stark nyfikenheten för nya tekniker. Du kommer att få arbeta med SEB:s mest centrala och viktiga system i ett agilt team enligt SAFe.

Om tjänsten

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern som tror starkt på att entreprenörskap och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld. Med ett långsiktigt perspektiv stöttar de sina kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder SEB ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är de inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. SEB finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

Som anställd på SEB erbjuds du bland annat

 • Vara med på en digital förändringsresa där du får stora möjligheter att påverka och bidra med dina egna idéer – och få gehör

 • Tillhöra ett agilt team som hela tiden fokuserar på kompetensutveckling och att alltid ligga steget före när det kommer till nya, moderna tekniker

 • Mycket eget ansvar, varierande arbetsuppgifter och flexibilitet

 • Arbeta på ett prisbelönt och nybyggt kontor i absolut toppklass med tillgång till bland annat egna restauranger och ett gym där du kan spela innebandy eller delta på ett spinningpass

 • En trygg anställning med massor av bra förmåner

Arbetsuppgifter

”Vi arbetar med varierande arbetsuppgifter, från gammalt till nytt med mycket frihet och eget ansvar. Hos oss kommer du lära dig hur en bank verkligen fungerar och hur vi arbetar med integrationer. Du kommer även få möjlighhet att sätta dig in i ny teknik. Du kommer trivas som allra bäst hos oss om du söker en bra och pålitlig arbetsplats med modernt kontor som ger möjligheter till träning, utveckling och trevliga kollegor.”- En i teamet.

Det team du kommer att tillhöra arbetar inom betalaområdet, vilket är ett av bankens högst prioriterade områden och där det kommer att ske mycket nyutveckling de kommande åren.

Du kommer främst att arbeta med utveckling av applikationen Säljstöd men även med andra frontapplikationer som används internt på SEB, på Telefonbanken och på bankkontoren. Tillsammans med ditt team kommer du arbeta med både förvaltning och nyutveckling och ansvara för alla delar av applikationerna. När vi utvecklar nytt så bygger vi mikrotjänster och APIer. Förvaltning sker i Windows forms.

Ni arbetar nära affären, agilt enligt SAFe, där kollegor från IT, affär och operations organiseras i Tribes och Domäner. Teamet består av utvecklare, testare, scrummaster och produktägare.

För att trivas i rollen måste du älska att arbeta i team. Det krävs även att du är nyfiken och uppskattar ständig kunskapsväxling och är mån om att vilja fortsätta utveckla både dina egna och teamets förmågor och färdigheter. Du känner dig trygg i att kunna ta egna initiativ, är van vid att arbeta agilt och driva dina projekt i mål och har en positiv och lösningsorienterad inställning till det mesta. Här finns ett genuint engagemang och en stark vilja att samarbeta för att skapa de allra bästa kundupplevelserna.

Vi söker dig som

 • Har minst 3 års erfarenhet av utveckling i VB.NET och C# .Net Framework

 • Har erfarenhet av att arbeta med förvaltning i Winforms samt microtjänster

 • Har goda kunskaper i SQL, Soap, Linq och mycket integrationer

 • Har arbetat enligt agila metoder och gillar att arbeta i team

 • Har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift då dokumentation och kommentarer i koden för de befintliga systemen är på svenska

Det är meriterande om du:

 • Behärskar .NET Core, Angular, APIer

 • Har erfarenhet från arbete inom Bank och finans

 • Har erfarenhet av JWT, SAML, OpenShift, Jenkins, Swagger, Postman och XML

Övrig information

 • Start: Så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare

 • Placering: SEB:s kontor i Arenastaden, Solna

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SEB:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB här

Dela detta jobb

C# .Net-utvecklare inom betalningar till SEB

Academic Work