itjobb.se

C# .NET UTVECKLARE SÖKES TILL I3TEX LINKÖPING

Ansök nu

C# .NET UTVECKLARE SÖKES TILL I3TEX LINKÖPING

Variation bygger kunskap! Vill du vara med och utveckla framtidens produkter för en bättre värld? Fortsätt att läsa.

i3tex växer och vi söker nu C# .NET utvecklare som värdesätter sin egen utveckling högt och som trivs i rollen som konsult!

Våra kunder verkar inom flera olika branscher vilket ger dig möjligheten att arbeta med varierande uppdrag och tekniker, både direkt på plats hos kund och in-house uppdrag på i3tex:s kontor. Vi letar efter erfarna utvecklare inom C# och .NET med intresse för allt från systemintegrationer till molnlösningar.

Vi ser gärna att du har:

  • 3+ års utvecklingserfarenhet inom C# och .NET.

  • Erfarenhet inom Azure, AWS eller annan molnplattform

  • Erfarenhet av Docker eller andra containers.

  • Intresse för att delta i samtliga utvecklingsfaser.

  • Minst B.Sc. inom systemutveckling eller motsvarande.

  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person tror vi att du uppskattar problemlösning, att dela med dig av idéer och erfarenheter och att jobba strukturerat och teamorienterat.

Om oss

i3tex är ett visions- och värderingsstyrt tekniskt konsultbolag inom produktutveckling och tillsammans med våra kunder utvecklar vi framtidens produkter för en bättre värld. Vi tror på en stark företagskultur, att hjälpa varandra att lyckas och att ha roligt tillsammans! Idag är vi 170 medarbetare fördelat på 6 kontor runtom i Sverige. Våra kunder återfinns inom Automotive, Medical Technology, IT & Digital Solutions, Aerospace och Industry. De tre i:en i i3tex står for Innovate, Implement, Improve!

Vill du ställa frågor om tjänsten eller om oss som företag kan du kontakta affärs- och medarbetaransvarig Peter Warlich och har du fackliga frågor kan du kontakta någon av våra fackliga representanter via växeln 031-589700.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

Peter Warlich, telefonnummer: 070 088 97 33 

Dela detta jobb

C# .NET UTVECKLARE SÖKES TILL I3TEX LINKÖPING

i3tex