itjobb.se

Vårt mål är att bli ett av de bästa konsultbolagen på marknaden där du som konsult är en av företagets viktigaste beståndsdelar. För att bli bäst på något krävs mycket energi och motivation. Därför vill vi bygga bolaget runt individen istället för tvärtom som många andra konsultbolag annars gör. Det betyder att vårt fokus ligger på just dina intressen och ambitioner, där vi tillsammans kommer sätta upp en plan utifrån din potential och erfarenhet, för att nå dina och våra mål tillsammans. Vi är inte nöjda förrän alla parter är nöjda.

Vi vill bara jobba med de allra bästa som förstår värdet av att ge service och leverans på högsta nivå med stort engagemang och som är professionella i alla lägen. Om du är en av dem så kommer du ha all chans i världen att kunna påverka din egen utveckling både karriärmässigt och lönemässigt. Du har stor frihet under eget ansvar med företaget som stöd i ryggen när det behövs.

Vilka vi söker
Vi söker framförallt dig som har flera års erfarenhet och gärna har jobbat inom konsultbranschen tidigare (dock inget krav) och som vill fokusera på din egen vidareutveckling framåt.

C# / .NET utvecklare
Vi söker en eller flera mycket duktiga och erfarna C#-utvecklare med mycket goda kunskaper inom .NET.

Meriterande
Det är extra meriterande om du dessutom har erfarenhet inom något av följande:

  • Xamarin för native Android-, iOS- och Windows-apputveckling
  • ARM-teknik i processorer mm.
  • Microsoft Visual Studio
  • Utveckling mot Azure
  • SQL / Entity framework
  • RESTful APIs

Den vi söker ska vara van att jobba såväl enskilt som i team. Som person bör du vara driven, resultatorienterad, lyhörd, social och flexibel och har väldigt lätt för att hantera olika typer av personligheter på ett diplomatiskt vis.

Det är meriterande om du har jobbat i konsultrollen tidigare eller i roller där du har kommit i kontakt med kunder. Du bör helst vara en duktig kommunikatör och ha utmärkta språkkunskaper inom engelska och svenska såväl muntligt som skriftligt. Du sätter alltid kunden i första hand och förstår värdet av att ge professionell service och en leverans av högsta nivå.

Vi ser fram emot din ansökan. Välkommen till Iceberry!

C# / .NET - Utvecklare, Stockholm

Ansök nu

Dela detta jobb