itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

C och Python-utvecklare till företag i Lund!

Ansök nu

C och Python-utvecklare till företag i Lund!

Vi söker nu dig med ett stort intresse för signal och bildbehandling, maskininlärning mjukvaruutveckling till en av våra kunder i Lund. 

Om gigget:

Här kommer du att ingå i ett tight team med duktiga och smarta mjukvaruutvecklare   och ingenjörer. du kommer att arbeta med hela kedjan från innovation, utveckling och implementering hos kund. Man jobbar nära HW-utvecklarna på företaget. Du kommer att ta fram avancerade algoritmer tillsammans med teamet så det krävs att du har stor matematiska algoritmförståelse inom signalbehandling och en stor del praktisk kunskap om hur en algoritm blir effektivt implementerad i ett resursbegränsat inbyggt system.

Om dig: 

Du har minst en civilingenjörsexamen med inriktning mot matematik, fysik eller liknande. Du har ett genuint intresse och kunskap inom inbyggda system och väl dokumenterad kunskap inom signalbehandlingsområdet. Vi söker dig som både tycker om att ta fram en ny algoritm och även att göra en effektiv inbyggd implementering i produkterna. Du har troligtvis en arbetat några år efter examen, men du kan även vara nyexaminerad och har ett stort driv och engagemang.

Kompetenser: 

  • Programmeringsspråk: Python och C

  • Operativsystem: Linux

  • ARM/SIMD assembler

Det här är ett konsultuppdrag på 6 månader via Gigstep med stor chans till tillsvidareanställning hos kunden för rätt person. 


Välkommen med din ansökan redan idag!

Dela detta jobb

logo
C och Python-utvecklare till företag i Lund!

Gigstep