itjobb.se

C# utvecklare till Collector Bank

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-05-27

Ansök nu

C# utvecklare till Collector Bank

Vill du arbeta på Nordens mest innovativa och digitala bank? Är det viktigt för dig att få arbeta med engagerade och kompetenta medarbetare i ett företag där din personliga utveckling värdesätts? Då är Collector Bank något för dig. För att möta framtidens behov hos sina kunder så utökar de nu sin utvecklarstyrka ytterligare, denna gång med en skicklig C# utvecklare. Låter detta som något för dig? Läs vidare nedan och sök redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker en systemutvecklare inom C# till Collectors huvudkontor i centrala Göteborg med start omgående. Collector Bank drivs av sina värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik. Att man trivs på Collector är mycket på grund av den valfrihet och ansvar som teamen har. Utlopp för idéer och möjlighet att påverka sitt arbete är saker som kännetecknar arbetsmiljön.

Collector är den digitala nischbanken där innovationskraft och engagemang genomsyrar allt. De ligger i framkant gällande testdriven utveckling, parprogrammering och har en modern teknisk plattform. Collector står för produktutveckling och kreativitet, de vill engagera och revolutionera synen på bankvärlden och har branschens största fokus på den digitala användarupplevelsen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som en del i ett team i en agil miljö med såväl stora som små projekt på en gemensam plattform inom de senaste teknikerna. Du kommer alltså att bli del av en teknikorienterad utvecklarorganisation med stora möjligheter att utvecklas både som programmerare och som person. Inom den småskaliga organisationen samt genom nära mentorskap kommer du att få de verktyg du behöver för att kunna ta nästa steg inom utvecklarrollen och på sikt även kunna ta dig an andra roller inom Collector.

Som medarbetare hos Collector kommer du få möjligheten att arbeta i en organisation där kompetensöverföring ses som en viktig del i att utveckla nya innovativa lösningar. I takt med deras snabba och starka tillväxt skapas nya nyckelroller vilken innebär goda karriärmöjligheter för de anställda.

Vi söker dig som

  • Har en eftergymnasial IT-relaterad utbildning
  • Har goda kunskaper i C#, minst 1-3 arbetslivserfaranhet inom detta språk efterfrågas
  • Har kunskaper i React och/eller Angular samt i Microsoft Azure
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska dåd etta krävs i det dagliga arbetet

I denna process kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret med anledning av att du kommer arbeta med sekretessbelagd information.

I den här rekryteringen läggs stor vikt vid personliga egenskaper och för att trivas och lyckas i rollen som systemutvecklare på Collector ser vi att du är en person som gillar att ta ansvar och att lösa problem. På Collector är ansvarstagande ett viktigt värdeord och du som medarbetare får nytta av det i de projekt du tar dig an. Vi ser även att du är en person som gärna tar för dig, med detta menar vi att du är orädd när det kommer till att ställa frågor och att tänka utanför boxen. Att vara en lagspelare som kan ta emot hjälp och råd, men även har viljan att dela med sig med det du kan, är viktigt för att trivas här. På Collector arbetar samtliga mot gemensamma målsättningar och för dig är det en självklarhet att vilja vara en viktig resurs för teamets framgångar.

Övrig information

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Göteborg

  • Lön: Timbaserad månadslön

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

De senaste fem åren har Collector Bank vuxit från fem till närmare 170 personer på IT-avdelningen. Gemenskap, innovation och den senaste tekniken är saker som kännetecknar Collector. Här är det självklart att varje individs utveckling värdesätts högt vilket innebär ett stort fokus på kompetensutveckling. Dessutom sitter de i ljusa härliga lokaler mitt i centrala Göteborg!

Dela detta jobb

C# utvecklare till Collector Bank

Academic Work