itjobb.se

loga

C# utvecklare till Infor i Linköping

Företag We tech talents
Ort
Utgår

2019-11-09

Ansök nu

C# utvecklare till Infor i Linköping

Om uppdraget

We tech talents söker för Infors räkning en C#-utvecklare som kommer att arbeta med deras mobila applikationer i den molnbaserade tjänsten Rythm. Vi söker dig som är nyfiken, har viljan att lära dig och som gillar utmaningar.

Som junior C # -utvecklare hjälper du till med utvecklingen av Infors integration till en partner som tillhandahåller Cloud Product Information Management (PIM) -lösningen. Det här är en möjlighet för dig att utvecklas i ett innovativt företag och bidra till både affären och människors vardag genom ditt arbete.  

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringen, och all kommunikation, sker via We Tech Talents men du kommer att anställas direkt hos Infor.

Arbetsuppgifter

Som C#-utvecklare arbetar du i ett globalt team och har kollegor runt om i världen.

I rollen kommer du att:

  • Samarbeta med utvecklare och icke-utvecklare för att hitta de mest effektiva lösningarna ur alla perspektiv.
  • Utveckling som omfattar att bryta ny mark med produktutveckling, förlängning, uppdatering och förbättring av befintliga applikationer.
  • Testa och leverera pålitlig kod som uppfyller alla funktionella och icke-funktionella krav.
  • Vara nyfiken och experimentera med ny teknik och dela med dig av detta i ditt team.

Om företaget

Infor är den tredje största leverantören av företagsapplikationer och -tjänster, vilket hjälper 70 000 kunder i 194 länder att förbättra verksamheten, driva tillväxt och snabbt anpassa sig till förändringar i företagets krav. Infor erbjuder djupa branschspecifika applikationer, konstruerade för snabbhet, med banbrytande teknik som ger användarupplevelse och flexibla installationsalternativ. Infors produkter och tjänster ger kunderna möjlighet att driva sina affärer i molnet, lokaler eller på båda. Hos Infor arbetar mer än 15 000 anställda på kontor i över 100 länder.

Vi söker dig som 

För att passa bra och trivas i rollen har du ett genuint intresse för programmering. Du kan komma direkt från högskolan eller ha något/några års arbetslivserfarenhet. 

Du behärskar engelska flytande i tal och skrift då det krävs i tjänsten. 

Som person är du detaljorienterad och tekniskt nyfiken. Du är prestigelös, tar gärna egna initiativ och har lätt för att samarbeta samt kommunicera med kollegor.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om oss

Vi tror på att ha roligt tillsammans och att utmana i nya tankebanor på konsultmarknaden för juniora ingenjörer –”en god teknisk utbildning ska löna sig.”

Ansatsen till We Tech Talents är ”En god teknisk utbildning ska löna sig” och detta är något som genomsyrar hela företaget. We Tech Talents ska vara en plats där ingenjörer tidigt i sina karriärer får de villkor de förtjänar på arbetsmarknaden, en arbetsgivare där medarbetarna verkligen trivs och utvecklas.

Läs mer om oss här!

Startdatum

Start enligt överenskommelse.

Övrig information

Arbetsplatsen är förlagd i Linköping Mjärdevi. 

Dela detta jobb

loga
C# utvecklare till Infor i Linköping

We tech talents