itjobb.se

C++ utvecklare till ledande streamingföretag!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

C++ utvecklare till ledande streamingföretag!

Är du nyutexaminerad och drömmer om att göra karriär inom programmering eller har du flera års erfarenhet och är ute efter att utveckla dina programmeringskunskaper djupare? Skulle du vilja vara en viktig del av designen bakom riktigt starka applikationer med hög prestanda? Vi söker efter en mjukvaruingenjör som längtar efter att utveckla sina kunskaper i C++!

Om tjänsten

Utvecklingen sker på vårt kontor som är beläget centralt i Stockholm. Som C++ utvecklare kommer du vara en del av ett team som utvecklar och leder Edgeware’s Content Delivery Network (CDN). Teamet består av cirka 17 utvecklare med olika bakgrunder, expertis och erfarenhetsnivå, som arbetar med SW, HW och management & monitoring. En del av utvecklarna är placerade i Stockholm och en del i Vietnam. Teamet arbetar agilt enligt scrum och medarbetarna har ett nära samarbete med varandra. Arbetsmiljön är influerad av en ”share knowledge” kultur där man granskar varandras kod, hjälper varandra och har roligt tillsammans.

På Edgeware kommer du arbeta med C++17, Python 3.6, JavaScript, Linux, Cloud, Docker & Kubernetes.

Du erbjuds:

 • En gedigen introduktion – för att få en så bra start som möjligt! Alla nya medarbetare får en mentor och Edgeware har individuella utvecklingsplaner för alla medarbetare.
 • En varierande och utmanande roll med goda utvecklingsmöjligheter inom exempelvis utveckling, projektledning, systemarkitektur och ledarskap. Beroende på din erfarenhetsnivå så kommer du få möjligheten att ta en mer ledande roll för teamet i Vietnam eller på sikt växa in i en roll med mer ansvar.
 • Möjligheten att arbeta i ett snabbt växande bolag med utveckling av en helt ny produkt. Du kommer bli en del av ”TV-revolutionen” och få möjlighet att påverka hur miljoner människor upplever TV!

Vi söker dig som

 • Masterexamen/ Civilingenjör i datavetenskap, teknik eller liknande
 • Kunskap i C++ och Linux, och fördelaktigt i Python
 • Tidigare jobberfarenheter inom programmering är meriterande
 • Erfarenheter inom open source projekt eller delaktighet i programmeringsprojekt på fritiden är meriterande
 • Mycket goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift
 • Arbetstillstånd i Sverige/ EU (Edgeware kan dessvärre inte hjälpa till med administrationen kring flytt till Sverige)

Som person är du:

 • Kommunikativ och inte rädd för att ta en ledarroll i sociala sammanhang
 • Ansvarstagande
 • Har en god samarbetsförmåga I denna process kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper, motivering för tjänsten och programmeringskunskaper.

Bifoga gärna ditt CV, personligt brev och en länk till din GitHub i din ansökan.

Övrig information

* Start: Enligt överenskommelse * Omfattning: Heltid, tillsvidare * Placering: Stockholm * Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att bli direkt anställd hos Edgeware och deras önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Edgeware är ett globalt högteknologiskt företag som utvecklar och erbjuder produkter som möjliggör högkvalitativ TV och videostreaming. Edgeware’s lösningar säljs primärt till telekom och kabeloperatörer samt till broadcasters och innehållsägare som vill göra TV- och videoinnehåll tillgängligt för sina tittare på ett säkert och kostnadseffektivt sätt. Edgeware har omkring 100 anställda och majoriteten är placerade i Stockholm men de har även medarbetare placerade i Hong Kong och Mexiko.

Dela detta jobb

C++ utvecklare till ledande streamingföretag!

Academic Work