itjobb.se

C++ utvecklare till Systecon

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-07-07

Ansök nu

C++ utvecklare till Systecon

Hur mycket kostar egentligen ett flygplan? Den frågan innehåller så mycket mer än att bara se på prislappen. Komplexa tekniska system som ett flygplan behöver analyseras i detalj över hela livslängden för att se till att design, underhåll och drift ger den tillgänglighet som krävs till den lägsta möjliga kostnaden. För att lyckas med det krävs rätt metoder och kraftfulla verktyg. Vill du vara med och utveckla dessa verktyg har Systecon rollen för dig! Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker en junior utvecklare till internationella Systecon med huvudsäte i Stockholm. Du kommer till en arbetsplats med familjär stämning där du får tryggt stöd av kunniga kollegor. Du får en fadder i teamet för att du ska få så bra förutsättningar som möjligt att lyckas i din nya roll. Här får du fokusera på mjukvaruutveckling i Systecons rymliga lokaler mitt i Vasastan.

Läs mer om rollen som utvecklare hos Systecon här

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Systecon.

Arbetsuppgifter

Som junior utvecklare kommer du framförallt att arbeta med att vidareutveckla Systecons produktsvit – Opus Suite. Opus Suite består av optimerings-, simulerings- och kostnadsberäkningsverktyg.

Du kommer att arbeta tillsammans med teamet i projekt som typiskt sträcker sig ett par månader. Systecon arbetar enligt Kanban-metodiken, med automatiserade integrations- och valideringsflöden, så att hela teamet arbetar mot gemensamma mål.

Du kommer till exempel att:

 • Vidareutveckla algoritmer och GUI i Opus Suite

 • Utreda och utveckla nya funktioner, och applikationer och kundanpassningar

 • Jobba med automatisk såväl som manuell system- och enhetstestning

 • Granska kod

 • Ge kundstöd i form av support eller konsultuppdrag

Tjänsten passar dig som gillar tillämpad matematik och vill jobba med mjukvaruutveckling. Hos Systecon ges du stor möjlighet att själv styra över ditt arbete och påverka din personliga utveckling. Du kommer till ett team med hög kompetensnivå som jobbar nära kunderna, vilket innebär att du snabbt får ett kvitto på att det du gjort är skapar värde.

Vi söker dig som

 • Har tidigare erfarenhet av mjukvaruutveckling

 • Har en akademisk utbildning med betydande inslag av programmering och datavetenskap (motsvarande civ. ing. Datateknik)

 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du…

 • Har erfarenhet av objektorienterad design och utveckling, i synnerhet C++

 • Har erfarenhet av och intresse för utveckling av användargränssnitt

 • Har studerat tillämpad matematik - gärna optimering, simulering eller statistik

 • Har erfarenhet av Python, Javascript, C#, Node.js, Git och Jenkins eller andra CI-verktyg

Som person är du nyfiken på tekniker och har lätt för att samarbeta. Du är orädd och vågar ta plats i ditt team och stå upp för dina idéer. Vidare driver du dina processer framåt på ett självgående sätt och jobbar effektivt även när det saknas detaljerade specifikationer. Du är ansvarsfull och ser hur ditt arbete bidrar till helheten och driver Systecon framåt. Vi kommer även att lägga vikt vid din sociala förmåga i denna process och ser gärna att du är en person som sprider energi i gruppen.

Övrig information

 • Start: Q2 2019

 • Lön: Enligt överenskommelse

 • Placering: Vasastan, Stockholm

 • Kontaktuppgifter: Linda Hellman, linda.hellman@academicwork.se

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Systecons önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Systecon är experter på Life Cycle Management. Vi bidrar till effektivare systemutnyttjande och sänkta kostnader för våra kunder. Vi hjälper till att hitta den optimala avvägningen mellan kraven på produktion och driftsäkerhet å ena sidan och de resurser som krävs å den andra – oavsett om du står inför strategival, upphandling av nya system eller helt enkelt vill effektivisera din pågående verksamhet. Systecon är ett välrenommerat och personalägt företag med korta beslutsvägar, goda anställningsvillkor och en fantastisk gemenskap. Här får du stor personlig frihet att ta egna initiativ och själv styra din tid. Vi hjälper varandra och har mycket kunskap och stor erfarenhet att luta oss emot.

Dela detta jobb

C++ utvecklare till Systecon

Academic Work