itjobb.se

DevOps-Utvecklare

Vill du bidra i att öka effektivitet i våra IT leveranser genom moderna verktyg och agilt arbetssätt? Vill du fördjupa dig inom området loggning och monitorering? Har du utvecklarbakgrund? Svarade du ja på dessa frågor? Då kan du vara den person vi söker.

Carnegies övergripande roll är att sammanföra kapital och investeringsmöjligheter. På så sätt bidrar vi till en hållbar ekonomisk utveckling för privatpersoner, företag, institutioner, kapitalmarknad och samhället i stort.

På Carnegies IT-avdelning i Stockholm arbetar idag cirka 100 personer. IT:s uppdrag är att leverera moderna IT-lösningar och professionella tjänster för att stötta företagets kärnverksamhet. Våra utvecklingsteam jobbar enligt Scrum och vi inspireras av SAFE-ramverk i hela vår utvecklingsprocess, från portföljhantering till teamens sprintbacklogg. Personal på IT är involverade i hela kedjan från idé till färdig produkt.

Vi letar nu efter en person som är utvecklare men som vill gå mer åt DevOps hållet och bidra i IT- leveranser med stöd av digitala verktyg, främst inom områdena: Loggning, monitorering och övervakning.

Inom området DevOps arbetar idag 3 personer i ett bredare tvärfunktionellt team på IT. Arbetet bedrivs främst i Microsoftmiljö och vårt primära verktyg är Azure DevOps.

Teamets främsta fokus är att förbättra och förvalta verktyg för ökad kvalitet och snabbare IT-leveranser från design till release. En viktig del i uppdraget är också att skapa samsyn i samarbeten som sker i gränslandet mellan utveckling och infrastruktur. Teamet kommer även bidra i förvaltning av molntjänster i Azure samt coacha utvecklingsteamen i användning av nya komponenter.

För att trivas hos oss behöver du ha stort engagemang och trivas i en föränderlig miljö. Du behöver kunna arbeta både självständigt och i grupp. Du är strukturerad, van att samarbeta och att ta egna initiativ. 

Din profil

 • Har erfarenhet av utveckling i Microsoftmiljö

 • Aktivt arbetat med verktyg som stöttar DevOps och då främst inom loggning och monitorering

 • Stort intresse av att jobba med processförbättringar i agil utveckling

 • Har relevant teknisk utbildning

 • Kunskap om CI/CD med Azure DevOps eller GitHub

 • Kunskap om Application Insights och ELK Stack

 • Grundläggande kunskaper om IT-infrastruktur (ex. nätverk, brandväggar, lastbalanserare)

 • Kan uttrycka dig på svenska och engelska obehindrat i tal som skrift

Meriterande

 • Utveckling av containerbaserade mikrotjänster (C#, ASP .NET Core)

 • Arbetat med Azure PaaS tjänster

 • Kunskaper om någon orkestreringsplattform (ex. Kubernetes, Docker Swarm eller Service Fabric)

 • Kunskap om infrastruktur som kod (ex. ARM, Bicep eller Terraform)

 • Kunskaper i ett eller flera scriptspråk (ex. Powershell, Bash, Python)

Vi erbjuder dig bra förmåner, en utmanande och modern IT-miljö i förändring och en plats på ett centralt beläget kontor i Stockholm.

Välkommen med Din ansökan!

Start: Snarast möjligt
Lön: Månadslön / Heltid
Placering: Stockholm (Regeringsgatan 56)

Vi önskar din ansökan senast den 27/09-2021

Vänligen bifoga CV och personligt brev. För att säkerställa ett objektivt urval använder vi oss i denna rekryteringsprocess av tester.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Helene Silebäck, Head of IT Business Analysts & DevOps, helene.sileback@carnegie.se eller HR Partner, Erik Gripler, erik.gripler@carnegie.se

Carnegie värnar om mångfald och att ta tillvara människors olika erfarenheter, kunskaper och egenskaper. Utifrån dessa kan vi skapa en kreativ och utvecklande arbetsmiljö som ökar förutsättningarna att uppnå ett optimalt resultat.

 

Dela detta jobb

DevOps-Utvecklare

Carnegie Investment Bank AB