itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Category Manager IT

Företag ValueOne AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-16

Ansök nu

Category Manager IT

ValueOne rekryterar två Category Managers IT till vår kund Gjensidige Business Services med placering i Stockholm. Har du flera års erfarenhet av att arbeta som kategorichef samt har god teknisk och kommersiell förståelse? Söker du nya utmaningar som kan stimulera din karriär? Då kan Gjensidige Business Services erbjuda dig en utvecklande tjänst som Category Manager IT.

Gjensidige Business Services AB (GBS) är ett helägt svenskt dotterbolag till Gjensidige Forsikring ASA. GBS har sitt huvudkontor i Garnisonen på Karlavägen i Stockholm och har också filialer i Oslo och Köpenhamn. 

Företagets verksamhet och ansvar är upphandling, kontrakthantering och leveransuppföljning av IT-tjänster samt konsolidering av laglig äganderätt för licenser för Gjensidige-koncernen. IT-tjänsterna kombineras och förädlas av GBS till funktionella affärsrelaterade tjänster för leveranser till koncernen. 

Läs mer på: https://www.gjensidige.se/

Om rollen

Som Category Manager kommer du att ansvara för att administrera och utveckla leverantörer inom definierade kategorier. Detta innebär ett överordnat ansvar för förhandlingar, avtal, kategoristrategier och resultat. Arbetet sker i tätt samarbete med olika avdelningar internt, som exempelvis Drift samt Ekononomi/Controlling där du är en proaktiv pådrivare. I den här rollen kommer du även att ha kontakt med beslutsfattare i nyckelpositioner på företaget. Ditt arbete kan komma att beröra en eller flera av kategorierna IT- kärnsystem, Infrastruktur, Software och Telecom, Konsulter, Data, Hardware, Post och Print samt IT-system i övrigt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Delta i arbetet med att definiera och förhandla fram nya avtal samt följa upp och utvärdera befintliga avtal.
  • Sourca nya leverantörer och utveckla ett långsiktigt samarbete med leverantörerna. 
  • Säkerställa att leverantörsinformationen i företagets system är uppdaterad.
  • Bidra till att utarbeta strategier för att möta kommersiella mål och driva kategoriutveckling. 
  • Arbeta med kostnadsuppföljning och skapa en förståelse för samt övervaka marknadsdynamiken.

Erfarenhet och kompetens

För att lyckas i den här rollen ser vi att du har högskoleutbildning inom relevant område eller motsvarande arbetserfarenhet. Du har några års arbetserfarenhet, gärna i en roll som kategorichef eller relevant anställning inom IT-området, gärna outsourcing. Du har god erfarenhet av MS-Officepaketet (framför allt Excel). Dina engelskakunskaper är på en högre IT-teknisk nivå och du behärskar även norska, svenska och danska, både skriftligt och muntligt.

För att trivas i den här rollen är det viktigt att du har mycket god teknisk och kommersiell förståelse. Som person är du noggrann, positiv, drivande och serviceinriktad. Du trivs i en självständig roll med många parallella uppgifter. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra människor och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Att leverera resultat med hög kvalitet är viktigt för dig. Vidare är du en ansvarstagande och analytisk person, du är innovativ och idérik med förmåga att tänka utanför ramarna.

Ansökan

Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Dela detta jobb

logga
Category Manager IT

ValueOne AB