itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Chef för Operativa System till Karolinska Universitetssjukhuset

Ansök nu

Chef för Operativa System till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Europas största universitetssjukhus med cirka 15 000 medarbetare. Sjukhuset är ledande inom den medicinska utvecklingen i Sverige och internationellt och rankas bland världens främsta sjukhus.

Karolinska Universitetssjukhusets uppdrag är att bedriva specialiserad och högspecialiserad sjukvård. Vår vision ”Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag” är vägledande när vi arbetar mot tydliga värden för patienter och samhälle och mot medicinska framsteg. En förutsättning för nästa steg inom den medicinska utvecklingen är förbättrade och moderniserade informationsstrukturer och digitalisering där vi i allt större utsträckning styr produktion och vårdleverans datadrivet och med digital information som beslutsstöd.

Vi söker dig som vill vara med och leda och forma det nya. Vi har gott om erfarenhet och kunskap inom vårdens traditionella system men vi behöver bli fler som tänker nytt och som utmanar desamma. Vi värdesätter därför ambition, leveransfokus och kreativitet högt.

Din vardag som chef för Operativa system

Du kommer leda avdelningen Operativa system, vilket innefattar personalansvar för avdelningens medarbetare samt att därutöver öka avdelningens förmåga till egen utveckling. Du kommer ta fram och driva målen för våra administrativa och operativa system och följa upp leveranser, genom ny- och vidareutveckling av våra system (så som O365, ärendehanteringssystem, masterdatasystem, personkatalog, Ekonomi- och HR-system med flera). Budgetansvar inklusive att driva investeringar och effektiviseringar, tydliggöra avdelningens uppdrag samt driva löpande förbättringsarbete ingår också i rollens ansvar.

Du rapporterar till verksamhetsområdeschef för IT-utveckling och Vårdinformation och ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp. Tillsammans med övriga chefer inom verksamhetsområdet och produktägare förväntas du driva ett agilt arbetssätt med fokus på leverans och nytta till vårdverksamheten samt bidra till en positiv arbetsmiljö där alla har möjlighet att utvecklas och trivas.

Vi söker

I rollen är det viktigt att ha förståelse för verksamhetens behov och vilka lösningar som behövs för att tillgodose dem inom administrativa och operativa system. För att lyckas krävs erfarenhet av att sätta, driva och följa upp leveransmål samt kunskap om verksamhetsnytta i kombination med ekonomisk planering. Du är handlingskraftig och kommunikativ och har en förmåga att se helheten i komplexa organisationer. Som ledare och medarbetare skapar du delaktighet, förmåga att leda genom andra, visar personlig omtanke och förväntas vara ett föredöme samtidigt som du motiverar och inspirerar dina medarbetare att utvecklas i sina yrkesroller och i organisationen.

Vi kommer också att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Du uppfattas av andra som en naturlig ledare med fokus på utveckling och förbättring. Du har en förmåga att möta andra så att de förstår vad de kan bidra med och vill göra det. Du kan kommunicera koncept och idéer på ett sätt som fokuserar insatser mot en gemensam målbild.

Kvalifikationer

Krav:

  • Du har erfarenhet av ledarskap och har arbetat som chef, gärna inom hälso- och sjukvård
  • Du har arbetat med IT/mjukvaru-utveckling och förvaltning, en merit är om du själv också har arbetat som IT-utvecklare
  • Du har en relevant akademisk utbildning t ex civilingenjör eller systemvetare eller motsvarande
  • Du är van att leda större avdelningar mot uppsatta mål
  • Du kan driva förändring och har som synsätt att konstant förbättring leder till utveckling

Meriterande:

  • Ledarskapsutbildning

Om rekryteringsprocessen

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna. Urvalsprocessen påbörjas först efter att testerna är genomförda.

Din ansökan inte är komplett förrän du genomfört testerna.

Välj att utveckla och utvecklas med oss – vi ser fram emot din ansökan! Urval kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Vårdförbundet, Johan Flodin Telefon
08-12376865 Namn Vision Telefon
vision.karolinska@regionstockholm.se Namn SACO Telefon
saco.karolinska.karolinska@regionstockholm.se Namn Kommunal Telefon
kommunal.karolinska@regionstockholm.se Namn Läkarföreningen Telefon
lakarforeningen.karolinska@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Chef för Operativa System till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset