itjobb.se

Vill du jobba med något som är viktigt på riktigt? Då finns en grön värld av möjligheter hos oss. Vi erbjuder dig skogen - en levande och förnybar råvara, spännande framtidsprodukt och vacker arbetsplats. Vårt ansvar går bortom att vara skogsbrukare. Eftersom vi brukar skogen på uppdrag av staten så tar vi hand om skogen så att den kan fortsätta fylla en viktig funktion i framtiden. För att lyckas behöver vi jobba med drivna och kompetenta människor som är redo att ta ett ansvar - och som vill vara med oss och visa vägen till ett hållbart samhälle.

Vi söker dig som vill ta chansen att driva affärskritiska och strategiska frågor tillsammans med fantastiskt duktiga och kunniga medarbetare i ett av nutidens mest intressanta företag, Sveaskog.

Rollen rapporterar till Chief Digital Officer (CDO) och omfattar personalansvar för våra specialister inom IT. Specialisterna består av arkitekter, projektledare, förändringsledare samt testledare.

Om tjänsten

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Förstudier, projektrapportering samt sammanhållande funktion kring innovation

  • Rådgivning kring strategisk inriktning

  • Intern samordning

  • Leda och delegera arbete kring projekt och förstudier inom IT

  • Extern samverkan med intressenter i Sveaskogs omvärld såsom kunder och andra externa intressenter

  • Ansvara för kontrakt samt leverantörsrelationer med externa projektledare och leverantörer

  • Aktivt deltagande i ledningsgruppsarbetet inom CDO

  • Personalansvar för underställd personal

Stationering på lämpligt Sveaskogskontor med mycket goda kommunikationsmöjligheter för resor i Sverige.

Om din kompetens

Du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens samt mycket god erfarenhet av projektledning, programledning samt verksamhetsutveckling. Du har erfarenhet av linjeansvar samt av att ansvara för upphandlingar och leverantörskontakter.

Om dig

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är både strategisk och operativ, drivande och målinriktad. Du är analytisk och uthållig samt har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer. Du är en god organisatör och kommunikatör i tal och skrift. Du har goda ledaregenskaper.

Vill du veta mer?

För information om tjänsten kontakta CDO Patrik Karlsson på tel 073- 461 10 00.

Fackliga kontaktpersoner är för Ledarna Thomas Esbjörnsson, tel 010-544 99 75, för Akademikerföreningen Sara Östh, tel 010-544 97 11 och för Unionen Stig Sjöberg 08-655 90 58.

Sveaskog eftersträvar mångfald och en jämn könsfördelning inom alla yrken i företaget.

Chef strategi och verksamhetsutveckling IT

Företag Sveaskog
Ort
Utgår

2021-10-31

Ansök nu

Dela detta jobb