itjobb.se

Citrix specialist till Modis Linköping

Företag Modis Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-04

Ansök nu

Citrix specialist till Modis Linköping

Har du ett brinnande IT-intresse och vill arbeta i en bred teknisk roll? Beskriver du dig själv som en problemlösare? Stämmer detta överens med dig så kan vi ha din nästa utmaning! Modis Linköping söker nu efter en erfaren Citrix specialist.

Arbetsuppgifter

I rollen som Citrix System Engineer konsult inom de virtuella klientmiljöerna kommer du att agera Citrix-specialist samt vara delaktig i att bygga och konstruera miljöer. Du kommer att arbeta i projektform där du ingår i ett team som tillsammans arbetar mot uppsatta mål. Du kommer huvudsakligen att arbeta med teknikutveckling i Windows-miljöer (server- och klientmiljöer).

Vi söker dig som

- Är specialiserad inom Citrix

  • Har flerårig erfarenhet av teknisk utveckling av större säkerhetskritiskalösningar i Windows 7/10
  • Har erfarenhet inom Citrix XenDesktop samt Citrix XenServer
  • Erfarenhet av PowerShell
  • Har erfarenhet av Windows klient OS

Det är även viktigt att du trivs att arbeta i en kundorienterad- och kundfokuserad organisation. Du gillar problemlösning och utför dina uppgifter med en känsla för noggrannhet. Då rollen innefattar såväl självständigt arbete som samarbete med andra är det viktigt att du kan driva ditt eget arbete och är social

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet, våra nätverk och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden. Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter. Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 600 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant? Då ska du söka till oss så snart som möjligt. Du ansöker via vårat formulär på våran hemsida. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl utan du ansöker genom att registrera din profil och bifoga din ansökan via länken nedan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Dela detta jobb

Citrix specialist till Modis Linköping

Modis Sweden AB