itjobb.se

Är du nyexaminerad civilingenjör eller nationalekonom med ett stort intresse för både teknik och finans? Vill du starta din karriär genom att arbeta med världsledande tjänster som effektiviserar derivatmarknaden? Verkar det spännande att få arbeta med världens investmentbanker och finansiella institutioner? Nu har du chansen att få arbeta och utvecklas inom fintech. Lockas du även av att på sikt få möjligheten att arbeta utomlands? Då kan du vara rätt person för TriOptima och rollen som Client Manager!

OM TJÄNSTEN

TriOptima är ett svensk-grundat Fin Tech-bolag som erbjuder finansiella institutioner sina webbaserade tjänster för att reducera och hantera finansiell risk inom handel med OTC-derivat. TriOptimas huvudkontor är beläget på Mäster Samuelsgatan i centrala Stockholm. Här sitter många av de centrala funktionerna. Bolaget har även kontor i de betydande huvudsätena för finansmarknaden, London, New York, Singapore och Tokyo. Totalt är de cirka 145 medarbetare i Stockholm och ungefär 250 anställda med utlandskontoren inräknade. TriOptima är unikt i sin karaktär och främst arbetar dem med internationella investmentbanker och andra finansiella aktörer.

ARBETSUPPGIFTER

Som Client Manager på TriOptima kommer du arbeta med OTC-derivat, till exempel ränte-, valuta- och kreditswappar samt frågor rörande värdering och Credit Risk Management.

Du kommer att ansvara för leverans av företagets tjänster med fokus på kunddialog, data- och analysarbete. Du kommer även att utbilda kunderna i bolagets tjänster. Som Client Manager arbetar du nära utvecklingsavdelningen samt den internationella säljorganisationen. I och med att rollen är så pass bred finns det möjlighet att utvecklas inom flera områden beroende på intresse och talang. TriOptima uppmuntrar sina anställda att utvecklas och strävar alltid efter att befordra personer internt. Du har efter ett tag i din roll möjlighet att bland annat kliva upp i roller så som Product Manager, Business Manager och Sales Executives.

Tjänsten passar dig som vill prestera och som har en hunger efter att lära dig mer. Du vill arbeta i en teknisk och snabbrörlig organisation i en global miljö. Bolaget värdesätter platta strukturer och utbyten mellan de olika kontoren. Det finns alltså goda möjligheter för dig att få göra utbyte till något av TriOptima’s andra kontor i världen.

VI SÖKER DIG SOM

 • Har en civilingenjörsexamen alternativt en universitetsexamen i nationalekonomi eller med inriktning mot finansiella instrument, matematik, statistik eller liknande
 • Har höga betyg från universitetet alternativt 1–2 års arbetslivserfarenhet från liknande roll. Skicka med examensbevis och betyg med din ansökan
 • Är i slutet av din utbildning, alternativt i början av din karriär
 • Har ett intresse för både teknik och finans
 • Har drivet att prestera på hög nivå
 • Är obehindrad i det svenska och engelska språket i tal och skrift

Det är meriterande om du:

 • Har grundläggande programmeringskunskaper samt för SQL
 • Arbetat med service i någon form tidigare

Som person är du noggrann och analytisk eftersom du kommer arbeta med stora datamängder. Därtill är du kommunikativ och har en god samarbetsförmåga samt trivs med att ha många olika kontaktytor i ditt arbete. Eftersom bolaget växer är det viktigt att du kan ta egna initiativ och trivs i en föränderlig miljö. Vi kommer lägga stor vikt på din motivering om varför vi ska välja just dig i din ansökan. Det är viktigt att du som söker är en ambitiös person som gillar känslan av att aldrig bli fullärd, detta eftersom bolagets tjänster ständigt utvecklas.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare

 • Placering: Mäster Samuelsgatan, Stockholm

 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskoordinator Amanda Axelsson

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TriOptima's önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Glöm inte att skicka med både ditt CV, personliga brev samt betyg från dina universitetsstudier i ansökan.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Läs mer om TriOptima här

Client Managers till fintech bolaget TriOptima!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2018-09-01

Ansök nu

Dela detta jobb