itjobb.se

Cloud Engineer

Företag Human IT
Ort
Utgår

2021-06-25

Ansök nu

Cloud Engineer

Letar du efter nytt arbete som konsult? Vi söker dig med bred erfarenhet inom cloud och IT-infrastruktur. Vi arbetar med kunder inom AWS, Azure och Google cloud. 

Att jobba hos oss
På Human IT sätter vi våra anställda i fokus. Vi vill växa tillsammans och värdesätter engagemang och ambition. För oss är det därför viktigt att du får chansen att vara med och påverka vägen framåt. I utbyte erbjuder vi en chans till kompetens- och karriärsutveckling genom varierande och utmanande uppdrag, tillgång till utbildningar och vårt eget nätverk av kunniga konsulter. Hos oss arbetar allt från nyutexaminerade tekniker till specialister som tillsammans skapar en miljö med högt i tak och utrymme för personlig och teknisk utveckling.

Vår ledstjärna i rekryteringen är att anställa dem vi tror på! Det skapar ett driv för oss att träffa våra konsulter genom olika aktiviteter på eller utanför kontoret, med socialt eller kompetensutvecklande fokus. Vi strävar efter att erbjuda en variation och sammanhang så att du känner att det finns något för just dig. Därför ser vi gärna drivna personer bland våra konsulter som gärna tipsar och för oss närmare att kunna erbjuda den miljön!

Vi är inte branschinriktade och kan därför erbjuda en variation bland uppdragen för dig som konsult. Några exempel på branscher vi jobbar med är automotive, telekom, science och bank.

Passar jobbet dig?
Vi söker dig med bred erfarenhet inom cloud och IT-infrastruktur. Vi jobbar med kunder både inom AWS, Azure och Google cloud och tror att du vill jobba med en eller flera av dessa. Erfarenhet av en eller flera av dessa cloudleverantörer är därför något du behöver ha för tjänsten.

Meriterande: 
Har du erfarenhet inom OpenShift, Ansible, Puppet, Kubernetes, Jenkins, Terraform eller besitter linuxkompetens är det meriterande. Har du även kunskap i script så är det mycket meriterande.

Övrigt: 
Våra uppdrag är på heltid. Vi erbjuder tillsvidareanställning där vi tillämpar sex månaders provanställning, inklusive förmåner.  

Anställningsstart:
Vi intervjuar och anställer fortlöpande under annonseringstiden så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! 

Human IT arbetar tillsammans med Great Place To Work för att vi skall bli Sveriges bästa arbetsplats.
 

gptw_liten.png

Dela detta jobb

Cloud Engineer

Human IT