itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Cloud Solution Architect

Företag Advania
Ort
Utgår

2022-12-10

Ansök nu

Cloud Solution Architect

Vill du jobba med cloud-miljöer i ett framgångsrikt företag med stark tillväxt? Till Advania söker vi nu en Cloud Solution Architect. Advania fortsätter att växa och satsa på molnet med en tydlig strategi – Public Cloud First. Detta är en nyckelroll där du får möjligheten att arbeta med den senaste tekniken inom området tillsammans med branschens bästa. Vi ser att du har en bred kompetens men är teknisk specialist på Microsoft infrastruktur- och plattformstjänster inom Azure.

Som Cloud Solution Architect på Advania 

I rollen som Cloud Solution Architect driver och utvecklar du Advanias kunder framåt och uppåt genom kvalificerat designarbete, effektiva tekniska uppsättningar och förändringar i kunders cloud-miljöer, där ditt primära tekniska fokus är Microsoft Azure. Du arbetar såväl strategiskt som operativt, med uppgifter så som arkitektur/design, rådgivning samt agera stöd till tekniska konsulter och projektledare. 

Beroende på kunduppdrag kan tjänsten vara placerad ute hos kund (Göteborg) men primärt arbetar vi tillsammans från Advanias kontor, möjlighet till distansarbete finns. Du blir en del av konsultgruppen Cloud Solution Architecture som rapporterar till Customer Delivery Sweden.

Din ambition att arbeta nära tillsammans med våra kunder, din tekniska kompetens och din förmåga att driva förändring värdesätts. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och vidareutbildning. Stor vikt läggs vid balans i livet, hälsa och trivsel på arbetsplatsen.

Vad vi söker hos dig

För att bli framgångsrik i denna roll ser vi att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som teknikkonsult. Du har en bred kompetens men är teknisk specialist på Microsoft infrastruktur- och plattformstjänster inom Azure. Antagligen har du arbetat med Azure Migrate, Azure Active Directory och/eller Disaster Recovery i Azure. Vi ser också att du har erfarenhet av att hantera förändringar i komplexa IT-miljöer.

Goda kunskaper inom Azure DevOps, Azure Pipelines och ARM-templates samt YAML är meriterande. Det är starkt meriterande om du inom de två senaste åren har relevanta certifieringar inom Azure.

Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen ser vi att du drivs av och tycker om att ha en tät dialog med kunder såväl som kollegor. Vidare tror vi att du som person har ett stort intresse av att ständigt lära dig nya saker med fokus på att hitta lösningar som gör arbetslivet lättare för våra kunder. Du bör vara van vid att arbeta självständigt och att leda arbetet med att ta fram tekniska lösningar tillsammans med andra specialister inom och utanför teamet. Vi ser att du som person har en säljande attityd där kundens bästa alltid är i fokus.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Visa gärna ditt intresse så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Som en del av vår rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, för att öka medvetenheten om våra framtida medarbetare.

 

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Cloud Solution Architect

Advania