itjobb.se

CLOUD-UTVECKLARE - MED ARKITEKT-AMBITIONER

Företag Combitech AB
Ort
Utgår

2021-07-31

Ansök nu

CLOUD-UTVECKLARE - MED ARKITEKT-AMBITIONER

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och jobba med lösningsarkitektur av nya IT-system? Hos oss på Combitech får du vara en del av ett företag med stor innovationsanda som driver projekt i teknikens framkant där vi kombinerar den senaste tekniken med vårt stora verksamhetskunnande. 

DIN ROLL SOM CLOUD-UTVECKLARE
Som utvecklare eller arkitekt hos oss får du samverka med kompetenta och drivna kollegor, som inte bara möjliggör skapandet av rationella lösningar, utan också bidrar till en effektiv kompetensutveckling. Vi söker dig som vill fördjupa din kompetens, har ett brinnande intresse för ny teknik och vill få chansen att bidra i spännande projekt. Projekten vi jobbar i är varierande och bedrivs såväl hos våra kunder som i egna större åtaganden. Du kommer att få samarbeta i tvärfunktionella agila team, tillsammans med kompetenta och drivna kollegor i en kreativ miljö.  

VAD KAN DU TILLFÖRA? 
Som person är du social, positiv och trivs bra med att jobba i team. Som konsult hos oss är det viktigt att trivas med förändringar för att över tid jobba i olika uppdrag med olika kunder. Att vara lösningsorienterad och ta egna initiativ bör vara naturligt för dig. 

Du har gärna en högskole- eller universitetsutbildning inom data/systemvetenskap och relevant arbetserfarenhet för att kunna översätta verksamhetens krav till systemdesign. 

Vi tror att du har byggt upp en god förståelse av systemarkitektur, har ett genuint teknikintresse och känner dig redo för nästa steg i din karriär. Vi ser det som en stor fördel om du gärna fokuserar på lösningsdesign men även vill vara med och stötta utvecklarna i realiseringen av den framtagna arkitekturen. 

 
Låter det intressant? Affärsområde IT på Combitech växer så det knakar och välkomnar nya kollegor som vill vara med oss på vår spännande utvecklingsresa. Tillsammans är vi ett positivt gäng som trivs att arbeta i ett öppet klimat, där vi alla bidrar för att tillsammans skapa de bästa lösningarna. Per Salmi, Arkitekt och ansvarig för kompetensutveckling inom Azure på affärsområde IT, tar gärna en dialog med dig för att se vad vi kan göra för att möta dina intressen och dina ambitioner inom vårt bolag. 

KOM OCH GÖR SKILLNAD
Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet. 

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter. 

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb! 

Kontaktpersoner: 
Per Salmi, +46 73 4189690 
Anders Berndtsson, +46 73 4188744 

Dela detta jobb

CLOUD-UTVECKLARE - MED ARKITEKT-AMBITIONER

Combitech AB