itjobb.se

Cloudarkitekt

Företag Human IT
Ort
Utgår

2020-11-02

Ansök nu

Cloudarkitekt

Vi letar dig som har djupare förståelse inom t.ex. Azure, AWS, Google cloud och som gärna hjälper kunden i olika lägen.

Att jobba hos oss

På Human IT sätter vi våra anställda i fokus. Vi vill växa tillsammans och värdesätter engagemang och ambition. För oss är det därför viktigt att du får chansen att vara med och påverka vägen framåt. I utbyte erbjuder vi en chans till kompetens- och karriärsutveckling genom varierande och utmanande uppdrag, tillgång till utbildningar och vårt eget nätverk av kunniga konsulter. Hos oss arbetar allt från nyutexaminerade tekniker till specialister som tillsammans skapar en miljö med högt i tak och utrymme för personlig och teknisk utveckling.

Vår ledstjärna i rekryteringen är att anställa dem vi tror på! Det skapar ett driv för oss att träffa våra konsulter genom olika aktiviteter på eller utanför kontoret, med socialt eller kompetensutvecklande fokus. Vi strävar efter att erbjuda en variation och sammanhang så att du känner att det finns något för just dig. Därför ser vi gärna drivna personer bland våra konsulter som gärna tipsar och för oss närmare att kunna erbjuda den miljön!

Vi är inte branschinriktade och kan därför erbjuda en härlig variation bland uppdragen för dig som konsult. Några exempel på branscher vi jobbar med just nu är automotive, telekom, science och bank.

Passar jobbet dig?

Vi letar dig som har djupare förståelse inom t.ex. Azure, AWS, Google cloud, Office 365 och som gärna hjälper kunden i olika lägen. Du kommer att jobba brett med kunden som expertrådgivare i säljfasen, workshops, som arkitekt och med implementationer. Linuxkompetens är meriterande.

Anställningsstart:

Vi intervjuar och anställer fortlöpande under annonseringstiden så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

 

 

 

 

Dela detta jobb

Cloudarkitekt

Human IT