itjobb.se

Cloudspecialist

Företag Atea Sverige AB
Ort
Utgår

2018-08-31

Ansök nu

Cloudspecialist

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur  

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du, liksom vi, lever dessa värderingar.  

Atea i Jönköping  

Atea Jönköping består av en härlig mix av olika typer av individer med olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi verkligen brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag. Vi söker nu fler lagkompisar som kan komplettera oss i vår framtida utveckling.  

 

Din roll i laget  

Atea har traditionellt en stark position inom it-infrastruktur och Ateas erbjudande sträcker sig hela vägen från datacenter via hybrid it-infrastruktur till rena molntjänster. Detta skapar möjligheten att fungera som det digitala navet där datacenter och kommunikation knyts ihop med verksamhetsnära applikationer. Som Cloudspecialist får du en central roll i arbetet med den förflyttning våra kunder gör mot olika typer av molnlösningar. Till din hjälp har du ett nationellt lag av kollegor inom samma område.  

För att lyckas som Cloudspecialist behöver du:  

• Högskoleutbildning med it-inriktning.  

• Erfarenhet av arbete med molntjänster.  

• Vana att arbeta i en rådgivande roll.  

• Flytande kunskaper i svenska i tal och skrift.  

• B-körkort.  

Meriterande egenskaper inkluderar:  

• Specifika utbildningar inom Azure, Google Cloud eller AWS.  

• Kunskaper inom on-prem och hybrid it-infrastruktur.  

• Erfarenhet av virtualisering (exv. VMware, Hyper-V).  

• Certifieringar inom molntjänster.  

Vårt erbjudande till dig  

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?  

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  

Ansök och bli en av oss  

Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu-knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 29 augusti. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Anders Hammar, anders.hammar@atea.se.

Välkommen till Atea!  

Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 6 900 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 31,2 miljarder norska kronor 2016 och är noterad på Oslo Börs. 

Dela detta jobb

Cloudspecialist

Atea Sverige AB