itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Cloudutvecklare till Combitech i Göteborg

Ansök nu

Cloudutvecklare till Combitech i Göteborg

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet

Din roll som cloudutvecklare

Combitech i Göteborg söker utvecklare till våra inhouse-team för utveckling av molnbaserade system för industritillämpningar. Projekten är helhetsåtaganden som hjälper industrin att utveckla nya system och funktioner med hjälp av utveckling i molnmiljö. Uppdragen innefattar hela kedjan från design till implementation och deployment, vilket ger stora möjligheter till att fördjupa och bredda sin kompetens inom modern mjukvaruutveckling. Våra inhouse-team jobbar enligt agila priciper där vi tillsammans skapar en kreativ och innovativ miljö i våra utvecklingsteam.

Vem är du?

Vi söker dig som är kreativ och drivs av att ligga i teknikens framkant vad gäller verktyg och koncept. Du gillar att använda dig av open-source mjukvara när det är lämpligt, för att skapa kundnytta. Som person trivs du med att vara en lagspelare i ett effektivt team som hjälper kunderna med deras utmaningar.

Önskvärda kompetenser eller stort intresse för att lära sig följande tekniker:
Cloud Native, Linux, Docker, Kubernetes, Nätverk (OSI stack, TLS), Scripting/automation (Bash, Python, etc.), microservice-baserad utveckling (t.ex. Go, JavaScript, JAVA).

Lämplig utbildningsprofil är civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning inom exempelvis datateknik, informationsteknik, programvaruutveckling eller IT infrastruktur.

Vi välkomnar både erfarna ingenjörer och ingenjörer som är i början av sin karriär.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Dela detta jobb

Cloudutvecklare till Combitech i Göteborg

Combitech AB