itjobb.se

logga

CMS-utvecklare som vill ta nästa steg!

Företag Epinova AB
Ort
Utgår

2021-07-09

Ansök nu

CMS-utvecklare som vill ta nästa steg!

Hos oss jobbar några av Sveriges vassaste utvecklare inom Episerver. Vi brinner för kvalitet, kunskapsdelning och att bygga riktigt bra lösningar byggda på .NET (Core) och .Net Framework.

Epinova är en av nordens ledande leverantörer på lösningar baserade på Episerver. Epinova grundades i Norge 2007 och har funnits i Sverige i snart tre år. 

På Epinova bygger vi ”state of the art”-lösningar med ett tydligt komponent och återanvändbarhetstänk. Vi arbetar nära våra kunder och utgår allt som oftast från vår "Epinova Boilerplate" när vi bygger våra lösningar, den gör att vi kan fokusera på det som är viktigt för kunden och att vi kan bygga med kvalitet och långsiktighet. 

Vi gillar att förenkla och att automatisera och använder automatiska tester och deploy-processer som snabbar upp arbetet, vilket förenklar för våra utvecklare och våra kunder uppskattar!  

Hos oss jobbar några av Sveriges vassaste utvecklare inom Episerver. Vi jobbar med stora lösningar, integrationer, flerspråkssiter och satsar nu på .NET Core. 

Vi har en härlig gemenskap och en lärande kultur som bygger på att vi hjälper varann och att vi delar kunskap.  

Epinova i Sverige växer och vi söker nu efter utvecklare med erfarenhet av ASP.NET/.NET Core och CMS-/Episerver-utveckling. Har du dessutom erfarenhet av e-handel är det ett plus! 

Vi tror att du har:

  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet som Episerver/.Net-utvecklare. 

  • Gillar att jobba i team nära dina kunder.

  • Van att arbeta agilt och erfarenhet av Azure DevOps eller liknande system. 

  • Gillar att utmanas och vill lära dig nya saker.

  • Brinner för kvalitet och att bygga riktigt bra lösningar.

Tveka inte att ta kontakt!

Vi bjuder på virtuell fika och berättar mer hur det är att jobba hos oss du kan berätta vem du är och vad du vill framåt.

Dela detta jobb

logga
CMS-utvecklare som vill ta nästa steg!

Epinova AB