itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

C#.NET-programmerare till Winningtemp!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-02-05

Ansök nu

C#.NET-programmerare till Winningtemp!

Vi letar efter dig som har en passion för programmering och vill skapa produkter som gör en verklig skillnad. Om du vill arbeta i framkant av tekniken med C#-utveckling är detta rollen för dig - ta nästa steg och ansök till Winningtemp!

About the role

Även om Winningtemp är ett etablerat varumärke, definierar de sig fortfarande som en start-up där du som anställd kan påverka både ditt eget arbete och i vilken riktning Winningtemp rör sig kraftigt. Här får du möjlighet att arbeta med C#.NET-utveckling med ny teknik i till exempel AWS och Docker.

Winningtemps vision är att förändra hur vi har effektiva samarbeten på arbetsplatsen. Genom en gedigen vetenskaplig grund skapar Winningtemp en plattform för direkt uppföljning av välbefinnande och motivation hos sina kundanställda. Genom att "mäta temperaturen" för sina anställda genom AI-baserad programvara kan kunderna arbeta både proaktivt och reaktivt för att motverka stress och arbeta för en förbättrad arbetsmiljö. Detta görs genom en stor förståelse för det mänskliga perspektivet i utveckling, med fokus på vad som gynnar personen bakom resultaten.

I den här filmen beskriver Winningtemp hur de påverkar medarbetarnas välbefinnande:

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och Winningtemps önskemål är att alla samtal och e-postmeddelanden om tjänsten går till Academic Work.

Job duties

På uppdrag av Winngtemp, letar Academic Work efter en utvecklare med ett genuint intresse för programmering som vill ha möjlighet att arbeta med stor byrå inom teknik som:

 • ASP.NET C#
 • SQL Server
 • Redis
 • Reagera
 • AWS

På Winningtemp kommer din roll att anpassas till dina egna intressen och färdigheter på lång sikt. Under din utveckling kan du se dig själv gå mer mot frontend eller kanske en mer kundinriktad roll? I nära dialog med din chef kommer du att utvecklas i ett företag där personlig utveckling är en nyckel i kulturen.

Anställningen är en direkt rekrytering, vilket innebär att delar av rekryteringsprocessen sker genom Academic Work, men du kommer att vara anställd direkt på Winningtemp

We are looking for

 • Har en relevant eftergymnasial utbildning
 • Har minst två års arbetserfarenhet av C#.NET-utveckling
 • Obehindrade kunskaper i engelska, i både tal och skrift

Winningtemp tittar på din utveckling och kompetens över lång sikt, så det är också en fördel om du redan har kunskap om AWS, Docker, källkodshantering och mikrotjänster, men detta är inte ett krav.

Annan information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Plats: Centrala Göteborg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Winningtemps begäran är att alla frågor angående anställningen hanteras av Academic Work.

Vi granskar urvalet fortlöpande och annonsen kan stängas innan anställningen fylls om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen.

Client information

Winningtemp

Dela detta jobb

C#.NET-programmerare till Winningtemp!

Academic Work