itjobb.se

C#.Net-utvecklare till den anslutna trädgården

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-05-23

Ansök nu

C#.Net-utvecklare till den anslutna trädgården

Nu har du chansen att arbeta med marknadens bästa robotar inom trädgårdsskötsel och vara med på en häftig utvecklingsresa! Husqvarna växer och vi söker både dig som är senior eller junior, där din passion för programmering är av största vikt! Du välkomnas till ett bolag med högt tempo, god sammanhållning och där varje arbetsdag är rolig och utmanande.

Om tjänsten
I den här rollen kommer du att arbeta med apputveckling i C#.Net för olika plattformar. Du kommer arbeta med mjukvara som kommunicerar med företagets robotar, där slutanvändaren kan styra produkten från datorn, telefonen eller en smart watch. På företaget arbetar ni i agila team och idag består gruppen av ca 12 medarbetare. På avdelningen finns mycket kompetens att lära sig av och det är en god stämning i gänget. Arbetet börjar vid idén som kläcks vid fikabordet och slutar med implementering och test. Du kommer bokstavligt tala att jobba produktnära då du i kontorslandskapet inte bara hittar dina kollegor utan även företagets robotar.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult ute på kundföretaget. Uppdraget är långsiktigt och kommer att vara på heltid.

Du erbjuds

 • En roll på ett internationellt produktbolag där du får arbeta med de senaste teknologierna

 • Möjlighet att arbeta i hela utvecklingskedjan och nära företagets produkter där du direkt ser resultatet av ditt arbete

 • En organisation som tar vara på varje medarbetares kompetens och där det finns stora möjligheter till kompetensutveckling både i din egen roll och inom bolaget

 • Möjlighet att delta i olika typer av forum på företaget där du får kunskaps-och erfarenhetsutbyte för att utveckla både dig själv och andra

 • En härlig organisationskultur som gör det roligt att gå till jobbet. Vad sägs som spelkvällar, interna tävlingar, walk-n-talks och andra sociala aktiviteter?

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Utveckla Windowsapplikationer i C#.Net

 • Arbete med hela utvecklingskedjan, från idé och krav till test och implementering

 • Även administrativt arbete ingår i denna roll, då teamet har en del kringliggande uppgifter som behöver utföras

För dig som är mer senior kommer fler ansvarsområden kunna diskuteras vid kundintervju

Vi söker dig som

 • Har en civil- eller högskoleingenjörsexamen med inriktning mot mjukvara, elektronik, inbyggda system eller datateknik. Vi ser gärna att du har goda studieresultat

 • Goda kunskaper C#.Net. och har ett stort intresse för programmering

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt

I denna rekryteringsprocess kommer vi ta in studiebetyg på kunds begäran. Vänligen bifoga dina betyg i din ansökan!

Som person är du:

 • Problemlösande

 • Ansvarstagande

 • Samt har god samarbetsförmåga

Övrig information
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, 40h/vecka. Inledningsvis ligger tjänsten på visstid, 6 månader men uppdraget är av långsiktig karaktär. För dig med en betydande senior kompetens finns möjlighet att diskutera direktrekrytering till vår kund.

Placering: Husqvarna, Jönköping

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Husqvarna AB har över 330 år av innovation i bagaget och levererar skogs-, park- och trädgårdsprodukter för professionella användare. De för samman hög prestanda, användarvänlighet och säkerhet och erbjuder ett brett och växande sortiment med produkter och tillbehör, där allt från motorsågar och kapmaskiner till robotgräsklippare ingår.

Dela detta jobb

C#.Net-utvecklare till den anslutna trädgården

Academic Work