itjobb.se

Nu ligger vi i vassen på jakt efter en skillad Content Producer / Copywriter som älskar att skriva. Du kommer att skapa och publicera innehåll, men också arbeta med analys och optimering. Ditt mål är att stärka vår kunds position på den svenska marknaden och generera leads. Så... vill du arbeta med en unik produkt och vara med på en häftig tillväxtresa som "sticker ut ur bruset" där du får använda hela din palett, ja då kan detta vara helrätt.

Om rollen

I rollen som Content Producer / Copywriter kommer ett stort fokus ligga på att skriva och editera innehåll såsom bloggartiklar, guider, e-böcker, nyhetsbrev, annonser, pressmeddelande, landningssidor, inlägg på sociala mediekanaler etc. Du kommer att distribuera innehåll i de kanaler och forum där målgruppen finns och anpassa innehållet utifrån personas och faser i köpresan. Ditt ansvar kommer även att vara underhåll och utveckling av innehållet på hemsidan samt säkerställa SEO-optimerat innehåll. Självklart följer vi upp och applicerar analyser för att anpassa och optimera innehåll som framgångsrikt konverterar till försäljning och andra KPI:er. 

Vem letar vi efter 

Vi ser att du har några års erfarenhet som Content Producer / Copywriter där du har jobbat med liknande. Du har även erfarenhet och vana av att använda verktyg som krävs för att du skall kunna skapa relevant content, analys och uppföljning. Du har en god förmåga att strukturera, planera och jobba effektivt. Framförallt så söker vi en skön personlighet som brinner för området och enkelt växlar mellan att sitta fokuserad och senare garva över en kaffe där arbetsglädje och kultur är A&O.

Mer då

 • kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. 
 • Det är meriterande om du har vana av att jobba i MS Office, Photoshop, InDesign, Illustrator och Adobe-paketet.
 • Erfarenhet av Content Marketing inom B2B – helst inom SaaS.
 • Erfarenhet av Inbound Marketing och förståelse kring hur det hänger ihop med andra digitala marknadsdiscipliner.
 • Grundläggande kunskap i system som HubSpot, Wordpress och Google Analytics.

Detta erbjuder vi

Hos oss får du möjlighet att jobba i en stimulerande miljö/kultur med högt i tak. Fokus ligger på innovation och en unik produkt i världsklass med syfte att bidra till en bättre värld. Om vi skulle vi vilja likna oss vid något, så kan du se en backhoppnings hoppare i luften, vi accelererar hela tiden. Våra ambitioner är höga och du kommer vara med på en fartfylld och utmanade tillväxtresa med ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Vi vill att du skall utvecklas och ha kul på jobbet så vi är förbaskat bra på att ta hand om varandra och ha kul på jobbet mellan allt "nitty gritty". 

Mer därtill 

 • Flexibla arbetstider
 • Frukost på kontoret
 • Pensionsplan
 • Friskvård
 • Extremt gott kaffe
 • AW's

Och mycket mer...

Vi bakom spakarna

Vi samarbetar vi med OOAK Relations. Vill du veta mer om uppdraget är du välkommen att kontakta Daniel Grette på 0706-10 67 40.

Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten omgående. Alla ansökningar och kontakter med OOAK Relations behandlas konfidentiellt.

Tjing!

Content Producer / Copywriter

Företag OOAK Relations
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-30

Ansök nu

Dela detta jobb