itjobb.se

s

Control Center Operator

Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-25

Ansök nu

Control Center Operator

För ATG är medarbetarna vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår företagskultur och värdegrund i en inspirerande och engagerande arbetsmiljö. Vi tror på hållbara och friska medarbetare och har en heltidsanställd Hälsocoach, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen. Vi har flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör bättre samarbeten mellan avdelningar.

Control Center Operator

Är du en noggrann och problemlösningsorienterad person som blir inspirerad av nya utmaningar och teknisk utveckling? Fantastiskt, då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Om rollen
I rollen kommer du tillsammans med ett team av engagerade experter ansvara för att driften av ATG:s tjänster och system fungerar på ett optimalt sätt. Ni har ett stort fokus på incidenthantering och larm samt releaseläggning av applikationer. Du kommer bland annat jobba med att identifiera, planera och implementera förbättringsmöjligheter till system och applikationer, samt övervaka felsökning och hitta de bästa lösningarna. Som Operator kommer du komma in i en varierande roll med där du kommer ha mycket kommunikation, både internt och externt.

Vem är du
För att lyckas i rollen tror vi att du har ett brinnande intresse för teknik samt kompetens inom Unix/Linux samt ITIL. Meriterande krav för rollen är om du har erfarenhet från en liknande roll och har jobbat som till exempel drifttekniker.

Vi tror att du kommer trivas bäst i rollen om du är lösningsorienterad och strävar efter att växa med varje nytt projekt och utmaning, stresstålig och strukturerad. Vi värdesätter direkt och effektiv kommunikation och letar någon som trivs i en miljö av samarbete och teamwork. Tillsammans med ditt team kommer du att bygga upp hållbara, utveckla processer och rutiner för övervakning samt utvärdera och införa verktyg och stödsystem.

Om mig som rekryterande chef, Johan Wiman, Manager IT Control Center
Jag har lång erfarenhet av operations och då främst inom monitorering och felavhjälpning. Jag trivs bra inom IT där det är en ständig utveckling och mycket nytt. Jag sätter stor tillit till mina kollegor och försöker vara tydlig och transparant i mitt ledarskap.

Övrigt
Tjänsten är tillsvidare och på heltid, placerad på vårt kontor vid Solvalla. Arbetstiderna är förlagda mellan 07.30 – 23.30 och du kommer arbeta med skift där beredskap kan förekomma.
Om du skulle vilja veta mer som tjänsten eller har några frågor är du varmt välkommen att kontakta Annika Englund, ansvarig rekryterare på annika.englund@atg.se

Skicka in din ansökanredan idag, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, utan alla ansökningar ska gå via vår rekryteringsportal.

Läs mer om ATG på vår hemsida: https://omatg.se/

Historien om ATG
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 400 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler – häng med!    

Dela detta jobb

s
Control Center Operator

AB Trav och Galopp ( ATG )