itjobb.se

s

Conversion Specialist Trainee!

Ort
Utgår

2021-05-24

Ansök nu

Conversion Specialist Trainee!

För ATG är medarbetarna vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår företagskultur och värdegrund i en inspirerande och engagerande arbetsmiljö. Vi tror på hållbara och friska medarbetare och har en heltidsanställd Hälsocoach, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen. Vi har flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör bättre samarbeten mellan avdelningar.

Vi söker en Conversion Specialist Trainee!
Som trainee hos oss på ATG kan du räkna med nio månader av innovation, spännande och utvecklande uppdrag, eget ansvar och givetvis en hel drös med nya vänner och kontakter på marknaden. En riktig skjuts i karriären, helt enkelt!

Hos oss går du ett skräddarsytt program för den roll du sökt, och vår ambition och mål är självklart att kunna erbjuda dig en fast anställning efter avslutat program. Vi har molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör för bättre samarbeten mellan avdelningar, och stort fokus på personlig utveckling. Vi har en modern techstack och letar alltid efter innovativa lösningar. ATG:s ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Hos oss får du förutom att arbeta i ett nyfiket och agilt team också en dedikerad mentor, och givetvis en marknadsmässig lön. Du får självklart ta del av alla de förmåner som man får som anställd – du är ju en i gänget!

Vad innebär trainee-rollen
Du kommer i huvudsak fokusera på att mäta, analysera och förstå data med syfte att optimera kundupplevelsen. Inom det kommer du även att behöva ta fram mätplaner och strategier för att förstå hur våra kunder och deras digitala beteenden påverkas i olika projekt. Vidare kommer du också att planera, kravställa och utföra A/B-tester, och genom dessa hitta lärdomar, insikter och optimera den digitala användarupplevelsen för våra kunder. Resultatet av detta ska du på ett pedagogiskt sätt visualisera och presentera inom teamet eller den övriga organisationen. Du gör detta genom att röra dig – och trivs – i gränslandet mellan kund, skärm, produktägare, utvecklare, UX-kollegor och analytiker.

Vem är du?
För denna trainee-roll vill vi att du har utbildning eller gedigen erfarenhet inom webbanalys, Digital Analytics etc.
Som person behöver du vara analytiskt lagd, gillar att fördjupa dig i data och ha ett intresse för kundbeteenden. Du ska ha ett starkt driv och vilja bidra med nya idéer och förslag till förbättringar samt att du har god samarbetsförmåga, teamet går alltid före jaget!
Det är en fördel om du har erfarenhet av Google Analytics sedan tidigare, och meriterande om du har arbetat med Google Optimize, Optimizely, Hotjar eller liknande verktyg.

Kom och jobba med mig Jimmy och David, dina mentorer och vårt team:
Vi är ett starkt team med mycket kompetens, stor prestigelöshet och en vilja att lära sig av och med varandra. I teamet finns även kollegor som arbetar med User Research för att ge oss bättre möjlighet att förstå våra kunder, och Acquisition, med fokus på att driva rätt trafik till våra digitala produkter.

Jimmy
Hos mig får du en engagerad chef som tror på transparens och som sätter stor tillit till sina kollegor. Utanför ATG lever jag livet som småbarnsförälder och trivs bäst utomhus eller utövande någon sport.

David
Jag är specialiserad på analys och konverteringsoptimering, och har ett stort intresse för att använda data för att förstå mer om våra kundinsikter. Vid sidan av jobbet är jag nybliven förälder med allt det innebär, och har stort ett intresse för teknik och mycket annat ”nördigt”.

Rekryteringsprocessen:
Tjänsten är placerad på vårt kontor som ligger vid Solvalla men på grund av Covid-19 så sker i nuläget mestadels arbete på distans. Vi kommer att ta emot ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan. I rekryteringsprocessen ingår tester i screeningsyfte samt personliga intervjuer och bakgrundskontroll. Har du frågor så kontakta ansvarig rekryterare Annika Englund, annika.englund@atg.se

Läs mer på ATG:s Traineeprogram (omatg.se)

Om ATG
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 450 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider.

Dela detta jobb

s
Conversion Specialist Trainee!

AB Trav och Galopp ( ATG )