itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

COPYWRITER MED PASSION FÖR ORD OCH KOMMUNIKATION TILL EXAKTA CREATIVE

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-15

Ansök nu

COPYWRITER MED PASSION FÖR ORD OCH KOMMUNIKATION TILL EXAKTA CREATIVE

Exakta Creative är en Skånebyrå med kontor både i Malmö och Hässleholm med kunder över hela Sverige. Med fler duktiga människor och mer kompetens kan vi ytterligare stärka vårt kunderbjudande av strategiskt varumärkesarbete, kommunikation och ännu mer digital marknadsföring. I vår koncern som omsätter över en halv miljard finns en bank av möjligheter för de kreativa och dem som vill vara i händelsernas centrum. Exakta Creative söker nu projektledare, Art Director, Copywriter och Digital marknadsförare.

ROLLEN SOM COPYWRITER

Du älskar ord som gör en bild komplett. Eller som kan stå för sig själv och bara väcka känslor med sin typografi och budskap. Du är en erfaren kreatör som ser ditt jobb som ett gediget hantverk. Din verktygslåda har superkrafter som bygger den bästa kommunikationen och förstår ordets sanna makt och betydelse i marknadsföringens värld.

Kanske har du några års erfarenhet från liknade roll, yrkesutbildad copywriter, högskoleutbildad inom medie- och kommunikationsvetenskap. Eller är du en journalist eller likvärdigt. Du kan svenska flytande i tal och skrift.

Hos oss på Exakta ska du bokstavligen ansvara för alla texter. Både i stort och smått.  Analogt och digitalt. Det kan handla om slående rubriker på stortavlor, artiklar i foldrar, sökoptimerade webbsidor, sociala medier och digital marknadsföring. Allt från små meningar till konceptuella utsvävningar i projektbeskrivningar.

INFORMATION

Tillsvidareanställning heltid med lön enligt överenskommelse

Du utgår från: Malmö/Hässleholm

B-körkort är ett krav.

Språkkunskaper är meriterande.

ANSÖKAN

Urval och intervjuer kommer ske löpande. Har du frågor angående tjänsterna mejla till vår VD Magnus Sahlén – magnus.sahlen@exakta.se

Dela detta jobb

logga
COPYWRITER MED PASSION FÖR ORD OCH KOMMUNIKATION TILL EXAKTA CREATIVE

Roi Rekrytering Sverige AB