itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

CTO till TROOPR, Stockholm

Ort
Utgår

2022-12-15

Ansök nu

CTO till TROOPR, Stockholm

Vill du vara med på en utvecklande företagsresa? Är du intresserad av att bli en nyckelspelare i ett ungt och spännande bolag?

Var med och bygg nästa generations sociala plattform för sport och träning. Trots att vi är mer digitalt uppkopplade än någonsin tidigare, är vi ensammare och mer inaktiva än förr. TROOPR vill använda de digitala verktygen som finns för att koppla samman och aktivera människor. Hitta andra att röra sig med ska vara enkelt, och att hålla sig aktiv ska vara roligt! Företaget söker nu en motiverad individ med teknisk bakgrund som kan ta ägarskap över allt tekniskt; leda och bygga tech teamet, vara ankaret bakom tekniska beslut som även gilla att koda och kan vara en del av implementationen.

I rollen arbetar du tätt tillsammans med kollegor för att ta fram nya funktioner, brainstorma lösningar och sedan ansvara för hur de tekniskt ska implementeras av teamet. Det är viktigt att känna ett genuint intresse för produkten då rollen kommer vara högst involverad i utformandet.

Inom kort lanseras nästa produktversion samt uppstart av ett kompletterande tech team i Kuala Lumpur, Malaysia.

Tech stack: React Native, Node.js och TypeScript

Fullstack-kompetens önskas

Minst 3 års yrkeserfarenhet inom systemutveckling

Flexibla och attraktiva kompensationsmodeller finns

Ansökan

Denna rekrytering hanteras av Dreamwork för Trooprs räkning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på www.dreamwork.se bifoga vänligen CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. Vill du veta mer om den här möjligheten och företaget är du välkommen att kontakta Christina Martinsson, rekryteringskonsult på Dreamwork, christina.martinsson@dreamwork.com

Dela detta jobb

CTO till TROOPR, Stockholm

Dreamwork Scandinavia AB