itjobb.se

Customer cloud specialist sökes!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Customer cloud specialist sökes!

Drivs du av kundbemötande, Cloud produkter och att effektivisera digitla arbetssätt? Vi söker nu dig som har eftergymnasialutbildning inom Cloud/nätverk och som vill jobba på ett företag där du får utvecklas enormt. Visuell Planering har skapat en moln produkt och det är din uppgift att hjälpa kunder med allt möjligt angående denna produkt. Ditt arbete kommer innebära alltifrån att vara social med kunder, ställa frågor, förbereda, genomföra, testa, dokumentera till att följa upp.

Om tjänsten

Detta är en väldigt bred roll där du framför allt kommer ha mycket kundkontakt och sköta Visuell Planerings molnmiljöer. En stor del av ditt jobb kommer även vara att skapa effektiva digitala arbetsätt, vilket hela företaget tillsammans arbetar för. Under din roll kan du komma att stöta på alla möjliga typer av problem vilket gör det viktigt att du kan lyssna noga på kunden, kommunicera detta vidare internt och sedan lösa problemet. Du kommer få installera produkterna vilket innebär alltifrån att jobba med kundens IT verksamhet, se efter vilka förutsättningar som finns hos kunden, genomföra installationen, och slutligen testa att allt fungerar.

Arbetsuppgifter

  • Hjälpa kunden att förstå när de behöver uppdatera molntjänsten
  • Hjälpa kunden vid akuta behov
  • Installera Visuell Planerings produkter hos kunder

Vi söker dig som

  • YH utbildning eller universitets-/högskoleutbildning som innehåller Cloud/nätverk

Du ska ha kunskap i följande:

  • Office 365
  • Azure
  • Dynamics
  • SQL servar från Microsoft
  • Activ Director

För denna tjänst är dina personliga egenskaper ytterst viktiga. Företaget Visuell Planering letar efter en person som är bra på att hantera kundkontakt, lösningsorienterad, strukturerad och självständig. Detta är viktigt på grund av att du är länken mellan företaget du arbetar på och kunderna som vill installera er vara. Eftersom företaget är i en expansiv fas finns goda möjligheter att växa och skapa sin egen roll. För en person som har ledarskapsegenskaper finns det chans att på sikt anta en ledarroll.

Information om företaget

Visuell Planering hjälper kunder att skapa effektiva, digitala arbetssätt för visuell planering och projekt-, portfölj- och resurshantering. Deras beprövade sätt för att uppnå en framgångsrik, kontinuerlig hantering av projekt- och resurser utgår från att kombinera Visuell Planering och hanterad projekt, portfölj och projekthantering.

På detta vis kan deras kunder fokusera på värdeskapande arbete, uppnå förenkling med hög konfigurerbarhet, kombinerat med fokus på produkt- och serviceorienterad leverans över tid, minska onödig administration och att leverera kontraktsmässigt. De kan även blicka framåt mer än bakåt, upptäcka och undvika avvikelser, hitta och lära sig grundläggande arbetssätt och bli bättre genom tidigare erfarenheter.

Dela detta jobb

Customer cloud specialist sökes!

Academic Work