itjobb.se

Customer Experience designer för meriterande 3-månaders uppdrag till storbank!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-05-22

Ansök nu

Customer Experience designer för meriterande 3-månaders uppdrag till storbank!

Storbank söker nu en CX-designer med start omgående! Uppdraget pågår i 2-3 månader och här är du med och utformar företagets digitala lösningar och plattformar samt optimera dem för att uppnå den bästa kundupplevelsen.

Om tjänsten
Vår kund behöver nu förstärkning av en CX-designer till deras Pension & Försäkrings avdelning. Rollen erbjuder möjligheten att få meriterande erfarenhet på en av Sveriges storbanker. Sök tjänsten idag då urvalet sker löpande!

Arbetsuppgifter
I den här processen tillämpar vi
Kreditupplysning, vilket vi på Academic Work kommer instruera vidare kring vid anställning.

För denna process krävs ett utdrag ur belastningsregistret. För att du ska vara aktuell i processen uppmanar vi dig beställa ett belastningsregister i samband med att du skickar in din ansökan här och skicka till registerutdrag@polisen.se eller med post till Rikspolisstyrelsen, Box 757, 981 27 Kiruna. Öppna inte detta kuvert.

Du erbjuds

  • En meriterande projektanställning med möjlighet till god referens för andra uppdrag via Academic Work

  • Få insikt i en storbanks verksamhet och digitaliseringsresa

  • Arbeta nära kompetenta kollegor inom IT

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Vi söker dig som

  • Har minst två års erfarenhet inom digital design

  • Arbetar självgående i Sketch

  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Meriterande:

Examen från högskola/uiversitet eller YH inom Digital design

Som person karaktäriseras du av en vilja och förmåga att känna in samt arbeta väl med dina kollegor. Detta märks i din dialog och positiva framtoning. Vidare har du lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och när du väl kommit in i allt brinner du för att utveckla och förbättra. Du kommer med egna förslag och initiativ. Där andra ser problem identifierar du lösningar. Slutligen skulle du bäst beskriva dig själv och ditt arbetssätt som självständig, men du är inte rädd för att fråga eller säga till när du inte förstår.

Övrig information
Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Arenastaden

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Customer Experience designer för meriterande 3-månaders uppdrag till storbank!

Academic Work