itjobb.se

Data Engineer / Systemutvecklare

Älskar du passionerat Linux, Java, Spring, Kubernetes, PostgreSQL, Python, Docker och Apache Spark. Är du bekväm med mer än ett språk eller okej med att lära dig fler? Då har du nördchansen nummer ett precis framför näsan på dig. Bli vår Big Data-guru.

Uppdraget
Du kommer att jobba i ett långsiktigt och framförallt – extraordinärt projekt gentemot ett stort telekombolag. Det innebär Big Data, Machine Learning och AI på riktigt hög nivå. Vi arbetar tillsammans med en kund som litar på oss och litar på att vi vet vad vi pysslar med. Det ger oss sjukt stort kreativt svängrum. Och i och med att vi arbetar agilt så det skvätter om det, kan den coola idéen som du kom på idag vara det du sitter och jobbar med i övermorgon. Hos oss kan du som är en blandning mellan Oppfinnar-Jocke och Doctor Strange – fast med kod, göra ett riktigt stort avtryck i projektet och mjukvaran vi utvecklar. Vi söker just nu både efter programmerare med ett par års erfarenhet men kan även tänka oss att satsa på någon som är lite mer junior. Detta uppdrag innebär arbete i Göteborg.

Och vi förutsätter att du, precis som alla andra purplare – är en lagspelare som trivs med att arbeta tillsammans med kollegor.

Din ansökan vill vi ha in nu, med detsamma eller på en gång
Skicka in den via vår webbplats: www.purplescout.se/gemigettjobb
För frågor och glada utrop kontaktar du göteborgschefen Sören Lind på: 073-205 14 40 eller soren.lind@purplescout.se.

Om #världensbästaarbetsgivare
Purple Scout har funnits sedan 2004 och har kontor i både Malmö, Göteborg, Borås och Köpenhamn med många programmerare som är specialiserade inom problemlösning. Vi är ett konsultföretag utöver det vanliga och vi tror att arbetsplatser där bara en sorts människor jobbar blir inskränkta. Därför gillar vi att blanda och att vara olika. Pc-människor/Mac-användare, rugbyspelare/sportvägrare, långa/korta, straighta/gay. Men en sak har alla Purple Scoutare gemensamt, hos oss jobbar bara de bästa av de bästa – med extra ost på toppen.

På Purple Scout är vi helt övertygade om att den som ska kunna prestera på topp på jobbet, måste trivas och ha det gött. Så vi varvar hårt kodande med compiling-rundpingis, indexing-pinnball och migration-PS. När det passar efter jobbet kör vi chillaxat After Work-häng i kontorsbaren, hoppar fallskärm, löser mordgåtor, har champagneprovning, testar fäktningskurser, oktoberfestar, skjuter paintball, går på konstmuseum, spa eller besöker ölbryggerier.

Purple Scout och våra kunder finns i massor av olika branscher, till exempel; telekom, medicinteknik, Business Intelligence, konsumentelektronik, Internet of Things och inom bankvärlden.

Data Engineer

Företag Purple Scout
Ort
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb