itjobb.se

Data Scientist

 

C.A.G MER Consulting har digitaliserat Bank- & Finansbranschen sedan 1984. Vi har utvecklats från renodlat IT-konsultbolag till att bli det självklara valet av partner inom Bank & Finans med strategisk affärsrådgivning och IT-konsultverksamhet som erbjudande. På C.A.G MER Consulting arbetar ett 50-tal konsulter som erbjuder tjänster inom områdena Data Discovery, IT Consulting, Project Management och Business Consulting.

Vi som jobbar här uppskattar att vara anställda på ett familjärt företag där man månar om medarbetarna och där man har möjlighet att bidra till sin egen och företagets utveckling. Idag är vi ett team som med olika bakgrund tillsammans bygger kompetens inom AI-området, med bl.a. nätverksträffar, projekterfarenhet och utbildningar. Men vi vill bli fler!

Vi hjälper idag våra kunder med utveckling av analyslösningar, och är i en expansionsfas där vi söker konsulter med erfarenhet av att jobba med analystillämpningar som skapar affärsvärde. De konsulter vi söker har förmågan att kunna kombinera teknik- och verktygskompetens med mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga där kunden är i fokus.

Vi söker nu en data scientist med:

  • 3+ års praktisk erfarenhet av arbete med att skapa värde utifrån data och analys

  • Mycket goda kunskaper i någon av de tekniska verktyg och plattformar som kan utgöra grunden för analysarbetet, som t.ex. Python, R, SAS

  • Gärna med erfarenhet ifrån Machine Learning eller AI-tillämpningar

  • Erfarenhet av databearbetning och hämtning från olika typer av datakällor

  • Stark kommunikationsförmåga och vilja att samarbeta, både med kunder och inom konsultgruppen.

  • Ivrig på att lära nytt!

  • Leverans- och kundfokuserad

  • Prestigelös

För att lyckas i rollen är du en resultat- och målinriktad person som drivs av att jobba i projekt där din insats har avgörande betydelse. Som person är du proaktiv i ditt sätt att arbeta och fokuserad på att finna lösningar för att uppnå bästa resultat. Rollen förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi erbjuder dig en utmanande roll som konsult inom analysområdet. Du får arbeta i ett motiverat och kreativt team med korta beslutsvägar där vi strävar efter att utvecklas och ha roligt tillsammans på jobbet. Vi värdesätter en god arbetskultur och satsar mycket på personalvård.

Om detta låter som en utmaning för dig är du välkommen att skicka din ansökan via "Ansök nu"

Dela detta jobb

Data Scientist

CAG MER Consulting AB