itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Dataanalytiker och Verksamhetsutvecklare till Karolinska Universitetssjukhuset

Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Dataanalytiker och Verksamhetsutvecklare till Karolinska Universitetssjukhuset

Dataanalytiker och Verksamhetsutvecklare till Karolinska Universitetssjukhuset

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Europas största universitetssjukhus med cirka 15 000 medarbetare. Sjukhuset är ledande inom den medicinska utvecklingen i Sverige och internationellt och vi rankas bland världens främsta sjukhus.

Vårt arbete präglas av ett professionellt, utvecklande och verksamhetsinriktat angreppssätt som aktivt stödjer Karolinskas strategier och mål samt bidrar till utvecklingen av Karolinska utifrån sjukhusets värderingar; ansvar, helhetssyn och medmänsklighet.

En förutsättning för vår verksamhet är rätt person på rätt plats vid rätt tillfälle. För att uppnå det behöver vi aktivt arbeta med vår kompetensförsörjning. En effektiv kompetensförsörjning säkerställer en personalstyrka av rätt storlek och rätt kompetens för att möta framtidens vård, utbildning och forskningsbehov. För att ytterligare utveckla detta arbete arbetar vi för närvarande med att etablera en ny enhet för expertis inom kompetensförsörjning på Karolinska, ”Karolinska Kompetensförsörjningscentrum”.

Vi erbjuder
En viktig del av Kompetensförsörjningscentrums arbete är analyser och skapande informationsstrukturer. Karolinska vill i en större utsträckning ska styra datadrivet och med bättre digital information som beslutsstöd och så även inom kompetensförsörjning och därför tillsätter vi två nya tjänster i vårt team med fokus på dataanalys (och viss verksamhetsutveckling). Ta chansen att bli en betydelsefull del av ett ambitiöst arbetslag med ansvar för Karolinska Universitetssjukhusets uppföljning och informationsförsörjning inom kompetensförsörjning!

Om du är intresserad av de flesta av dessa begrepp tror vi att det här är arbetsplatsen för dig:

Visualisering, analys, kvantitativa och kvalitativa data, kompetensförsörjning, people analytic, HR-big data, talent management, workforce planning and strategy, verksamhetsutveckling, datadrivna arbetssätt, processutveckling

Om tjänsten
Du kommer att arbeta på avdelningen Kompetensförsörjningscentrum som är placerat inom HR och arbetar nära sjukhusets ledning. Teamet arbetar även med strategiska, taktiska och operativa frågor på sjukhusövergripande nivå – både genom att driva, utveckla och förvalta processer samt som stöd i större projekt.

I samarbete med verksamheten kommer du använda din pedagogiska och tekniska förmåga för att förse verksamheter med data och beslutsunderlag samt med att strukturera och utveckla datadriven styrning och verksamhetsutveckling. Du bidrar till att Karolinskas patienter får den vård de behöver och får samtidigt en stor förståelse för hur ett sjukhus fungerar och styrs.

Vi söker
Vi söker dig som har en förmåga att djupdyka i olika datakällor samt har god analytisk förmåga och öga för att skapa intuitiva visualiseringar. Du kan effektivt ta fram och genomföra kvantitativa och kvalitativa analyser samt kommunicera resultat på ett tydligt och strukturerat sätt. Vi ser även att du är en person som är noggrann, lyhörd och lösningsfokuserad. 

Du har en god förmåga att pedagogiskt beskriva dina resonemang i både tal och skrift samt behärskar att anpassa redovisningar och presentationer till olika målgrupper som exempelvis sjukhusledning, styrelse, chefer, sjuksköterskor, läkare och roller däremellan. Vi arbetar i en dynamisk miljö med högt tempo och omväxlande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Krav: 

  • Relevant akademisk utbildning såsom statistiker, beteendevetenskap, civilingenjör, civilekonom, systemvetare eller inom med inriktning mot management eller liknande
  • Erfarenhet av- och god förståelse för kompetensförsörjningsfrågor med en datadriven utgångspunkt, gärna inom sjukvård
  • Avancerad användare av Excel och PowerPoint
  • Erfarenhet av verksamhets- eller processutveckling från dataanalys till dokumenterade resultat
  • Vana av att arbeta mot seniora ledare och ledningsgrupper
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Meriterande:

  • Erfarenhet av krav- och behovsanalys eller annan IT-nära roll
  • Erfarenhet av arbete med PA-systemet Heroma eller visualiseringsverktyget Tableau.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla: 
1. CV
2. Övriga bilagor
- Personligt brev
- Examensbevis

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Human Resources- HR
För att stödja sjukhusets alla kliniska verksamheter arbetar jurister, ekonomer, kommunikatörer, HR, Inköpare och IT för att vi tillsammans ska generera vård i världsklass och vara en verkligt Attraktiv Arbetsgivare! På https://www.karolinska.se/om-oss/om/organisation/Administrativa-verksamheter/ kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn SACO Telefon
saco.karolinska.karolinska@regionstockholm.se Namn Vision Telefon
vision.karolinska@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Dataanalytiker och Verksamhetsutvecklare till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset